23 Haziran 2010 Çarşamba

NOTD: L'Oreal Ocean Breeze

Please scroll down for English.

Bugünkü elementimiz Su, seçtiğim renk de doğal olarak mavi. İşte L'Oreal'in Passport to Paradise koleksiyonundan Ocean Breeze:


Yaz için çok ideal, tam bir boncuk mavisi renginde sevimli bir oje. Yalnız rengine ne kadar bayıldıysam formülünü de o kadar tutmadım. Çok cıvıktı, üç kat ile anca çizgilerden kurtuldum. Ama L'oreal fırçasını ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz, onunla üç kat hiç sorun olmuyor. Bu oje aynı zamanda Essie Shelter Island adlı ojenin birebir aynısı.


Şu satırları yazarken bir yandan da İngiltere maçını izliyorum. Malum, kazanırlarsa Models Own'da indirim olacak. Aranızda sipariş vermeyi düşünenler varsa şimdiden uyarayım, bu marka henüz B3F değil, içinde hala Toulene var.
 
Today’s element is Water so I obviously chose a blue polish, Ocean Breeze from L’Oreal’s Passport to Paradise collection, which is a dupe of Essie Shelter Island. I love this summery color and it makes me happy, tough I can’t say the same thing about the formula. It was very streaky and I needed three coats. But the flat brush is just perfect so it is not a big deal. Right now, I am cheering for England so that I can do some Models Own haul. Btw, I just learned that this brand is not B3F, beware.

12 yorum:

  1. harika, mavi oje rullaz :p her tonu her cesidi ayri guzel sanki.

    yarin bunun uzerine pullu simli bişiler gelcek diye tahmin ediyorum ama hadi bakalim..
    emine

    YanıtlaSil
  2. Evet, bence de rullaz. Yarin icin cok degisik bir sey deneyecegim, soylemem :P

    YanıtlaSil
  3. nereden buluyorsunuz böyle renkleri bilmiyorum:) yurt dısında yasamanın avantajları sanırım... mavi ve mavinin tonları postlarına bayılıyorum. gerçi hepsi güzel. bu da çok güzell..

    YanıtlaSil
  4. Star, haklisin, burda boyle degisik renklere ulasmak daha kolay ama yavas yavas Turkiye'ye de yayilir bu trendler. Bu arada ben senin bloguna giremiyorum, davetiye gerekiyormus.

    YanıtlaSil
  5. formulunun kotu olmasina sasirdim cunku waters edge'i cok begenmistim. yine de yazman cok iyi oldu biliosun zaten cok guzel suremiorum, civik olunca hic basedemezdim.

    YanıtlaSil
  6. Cok degisik; Water's Edge'i ben de sevmistim, High Tide idare ederdi, bu da kotu. Ayni koleksiyondaki uc ojenin ucu de farkli yani, ben de anlamadim. Dondun mu sen Jamaika'dan?

    YanıtlaSil
  7. evet ben blogumu gunluk gibi kullandığım için kapatmıştım girilme özelliğini. kendi kendimin izleyicisiyim yani:)
    Türkiye ye gelmelerini canı gonulden istiyorum bu bonibon gibi tırnakları görünce bu isteğim de artıyor tabii :)olmadı ben gelicem oralara :)
    yarın ki postunu merakla bekliyoruuz.

    YanıtlaSil
  8. hayir ama obur gun donucez, sonrada turkiye kismetse.

    YanıtlaSil
  9. Ooo, guzel. Tadini cikar :)

    YanıtlaSil
  10. Starcim, belki kozmetik firmalari bunlari duyar, boyle renkli, civil civil ojeler yaparlar. Hep kirmizi, hep bordo olmaz ki ama. Olmadi sen gel, evet :)

    YanıtlaSil
  11. butun elementler geliyor madem. ben de tahtayi heyecanla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  12. Tahta yok, element uydurmayin :P

    YanıtlaSil