16 Haziran 2010 Çarşamba

NOTD: L'Oreal High Tide

Please scroll down for English.

Bugünkü elementimiz Hava. Başta hangi rengi seçsem karar veremedim, acaba şeffaf mı yapsam yoksa beyaz mı düşündüm. Ama son havabükücü Aang'ın saldırıları genelde mavi/gri renkte olduğu için ben de tam öyle bir ojede karar kıldım.

Photo Credit: Crunchyroll

L'oreal'in Passport to Paradise isimli 2010 yaz koleksiyonundan High Tide:

 
L'oreal'in fırçasını çok beğendiğimi daha önce söylemiştim ama bu ojenin formülü daha iyi olabilirdi. İki kat yetti gerçi.


Bu oje aynı zamanda Essie'nin North Folk koleksiyonundaki Sag Harbor adlı ojenin aynısı. O serideki ojeler artık bulunmuyor, o yüzden mavi ve gri arası çok hafif ışıltılı bir oje ararsanız tek alternatifiniz High Tide.

Today’s element is Air. Naturally I wasn’t sure which color to choose at first, but then I remembered that the last airbender Aang’s attacks are generally seen as blue/gray so I picked up a color just like that. I am wearing L’oreal High Tide from its Passport to Paradise collection. I really like the brush but the formula could be better. Still, I managed to have a nice coverage with two coats. This polish is also a dupe of Essie Sag Harbor, which was a limited edition.

7 yorum:

  1. çok beğendim,yakın zamanda denemek lazım

    YanıtlaSil
  2. Bence almisken tum koleksiyonu al, ucu de guzel renklerin.

    YanıtlaSil
  3. Cok guzelmis bunun rengi tam benlik =)

    YanıtlaSil
  4. Darılma cicim ama bu rengi ı-ıh sevmedim.
    Çok donuk renk.
    Kaldı ki görünüşü de kaliteli değil.
    Hani ben kaliteyim diye bas bas bağırmıyor.
    Çok sönük kalmış diğer ojelerinin yanında.
    Bence.

    YanıtlaSil
  5. Zuzu, gordugun yerde topla bunlari, hemen bitiyorlar, bir daha bulamazsin.

    Sittirella, niye darilayim canim? Donuk renklerin bana yakismadigini daha once soylemistim, ama bunun icinde yeterince gri var en azindan.

    YanıtlaSil
  6. havayi tasvir etmek icin iyi bir renk gercekten.. ben de bir kozmetik dukkanina daldim cikamadim ojelerin icinden, 6 tane oje aldim ve dordu mavinin tonlari hahaha

    emine

    YanıtlaSil
  7. Yazin guzel oluyor ama mavi renk, iyi yapmissin.

    YanıtlaSil