1 Haziran 2010 Salı

Çekiliş Sonucu / And the Winner is

Please scroll down for English.

Blog hakkında yaptığınız öneriler ve yorumlar içın çok teşekkür ediyorum. En sevilen konu günün ojesi çıktı; ardından konadlar ve karşılaştırmalar geliyor.

Geçerli 118 kişi ve toplam 415 oy arasında random.org ile yaptığım çekilişte kazanan talihli 17 numara oldu.


Baya uzun zaman harcayarak herkesi sıraladığım listede bu talihli kişi Jackie S. çıktı, tebrikler! Listeyi silmiyorum, ondan ses çıkmazsa tekrar deneriz.


300 okuyucuya yaklaşıyorum ve yakın zamanda bir çekiliş daha yapmak istiyorum, ama bu sefer puan sistemi olmasın. "Bloğum yok, o yüzden yarışmayı duyuramıyorum" diye yazanlara üzüldüm, bundan sonra Aysun Kayacı misali dağdaki çoban-profesör ayrımı yok ve herkesin eşit puanı olacak. Zaten bu sefer kim kaç puan almış diye hesap yapmaktan canım çıktı, bana da kolaylık olur.

Thank you for all the inputs and comments about my blog. Most popular topic turned out to be my NOTDs, followed by konadicures and comparisons.

There were 118 people with a total of 415 points to choose from and the random.org picked number 17. I didn’t know it would take such a long time to organize the points and make a list, but the person corresponding to this number is Jackie S. Congrats! If I don’t hear from her, I will draw another number.

I am planning to do another giveaway once I reach 300 followers but this time it will be one entry per person. It feels fair especially considering the readers without blogs who can’t get extra points. Plus it will save me some time.

Btw, I will keep writing an English passage at the end of each post. It will not be a word-to-word translation of the Turkish text, but rather a summary.

8 yorum:

  1. Şansım olsaydı katılırdım :( Kazanana tebrikler bir dahakine katılacağım bende kazanırsam sarı oje bile sürerim :D :D :D

    YanıtlaSil
  2. Ama katilarak sansini sen yaratmiyor musun zaten? Bak az kalsin Nilgun'e gidiyordu ojeler.

    YanıtlaSil
  3. :)) benim blogum yok dağdaki çoban gibiyim gerçekten de :)
    çok tatlısın sen ama ya,
    kazananı tebrik ederim ayrıca :)

    YanıtlaSil
  4. Ehe, ben de boyle kendi capimda demokratik acilim yapiyorum iste.

    YanıtlaSil
  5. uhuu bir daha matlab da kodu ben yazcam belki o zaman bana cikar :))

    YanıtlaSil
  6. Olmaz, o zaman nasil kanitlicam hilesiz oldugunu? Hem sen gel, sana da aliriz bunlardan. Tek sorun, bizi Richmond'a goturecek biri gerek.

    YanıtlaSil
  7. Oh my god, I had no idea, sweet!

    YanıtlaSil