25 Ocak 2010 Pazartesi

NOTD: Diamond Sparkling Sherry

Merhaba,
Öncelikle başlığı açıklamam gerek: NOTD, “Günün tırnağı/manikürü” anlamına gelen “Nail of the Day”in kısaltması. Uzun uzun Türkçe’sini yazmak yerine bunu kullanmayı planlıyorum.

Oje deyince genelde insanların aklına ya pembe ya da kırmızı geldiğinden, ilk gün için ben de geleneksel bir renk seçmek istedim. Bugün tırnaklarımda Diamond Cosmetics’ten Sparkling Sherry adlı koyu pembe bir oje var. Bu ojenin özellikle bitirişini seviyorum. Kozmetik dilinde (evet, var böyle bir şey!) “folyo” olarak geçiyor. Metalik görünüşlü ve ışıltılı olan bu ojeler bence oldukça sofistike duruyor, siz ne dersiniz?


Diamond Cosmetics beni iyi yönde şaşırtan oje firmalarından. Piyasadaki rakiplerinden geri kalmayan ama onlardan çok daha ucuz olan ürünleri var. Sparkling Sherry bana sadece 2 dolara mal olmuştu, ama sanırım yeni yılda fiyatlarını 2.25 dolara çıkardılar. Sürüşünde hiç bir sorun yaşamadım, bir tek kuruyuş süresi uzun olduğu için üstüne bir kat Poshe sürdüm. Doğal olarak bu ojeyi daha da parlak yaptı.


Yarına kadar kendinize iyi bakın,
Öykü

2 yorum:

  1. Süper görünüyor gerçekten...Ama poshe ne?

    Takipteyim

    YanıtlaSil
  2. Poshe, cok hizli kuruyan koruyucu bir oje. Hem tirnaklarimizdaki boyayi cabucak kurutup tekrar ellerimizi kullanmamizi sagliyor, hem de soyulmalari engelleyerek uzun bir sure manikurun guzelligini koruyor. Onun hakkinda ayri bir yazarim.

    YanıtlaSil