24 Ocak 2010 Pazar

Merhaba!

Selam,

Benim adım Öykü ve ben bir oje bağımlısıyım. Filmlerde destek gruplarında açılışı hep böyle yaparlar ya, ben de öyle başlamak istedim.

Kendimi bildim bileli tırnaklarıma renk vermeyi sevmişimdir, ama oje bağımlılığımın rekor düzeye ulaşması son bir yılda oldu. Bu süre zarfında tüm paramı (tamam abartmayayım, bir kısmını ayakkabıya yatırdım) ojelere harcadım, simli tırnaklarıma hayran hayran bakarak yürürken direğe tosladım ve saatlerce etrafımdaki insanlarla, cinsiyet farkı gözetmeden, ojeler hakkında konuştum.

Baktım sahip olduğum oje sayısı üç haneli bir sayıya ulaştıktan sonra da susmuyorum, bari arkadaşlarımın başını şişirmek yerine bir bloğa başlayım, söylemek istediklerimi yazıya dökeyim dedim. Şimdilik planım her gün tırnaklarımın resmini çekip o günkü manikürüm hakkında yorumda bulunmak. Aynı zamanda tırnak bakımı ve oje trendleri hakkında yazmayı ve karşılaştırmalar yapmayı da düşünüyorum. Belki ilerde oje günlüğüm olarak başlayan bu bloğu okuyan bir-iki kişi de çıkar, onlara bir faydam dokunur.

Sevgiyle,
Öykü

9 yorum:

  1. şahsen tanık olduğum oje kolleksiyonu ve yakınen bildiğim güzel elleri buradan zevkle takip edeceğim. Hayırlı olsun fıstık!

    YanıtlaSil
  2. Bende takip ediyorum Öykü Abla :D Ama bence bir gün de oje baskıları dene, iyice ustalaştım, süper oluyorlar! ;)

    Zep.

    YanıtlaSil
  3. Onlara da sira gelecek elbet :)

    YanıtlaSil
  4. Hımm bahsedilen AOK (Adsız Oje Kolik) itirafı bu demek :) Güzell :D Takipteyiz efem her daim beğenerek izliyoruz.

    YanıtlaSil
  5. Haha, AOK :)) Ne demek, beni sizler var ettiniz :P

    YanıtlaSil
  6. 499 uncu izleyicinim :D bayıldım bu bloga ya sen varya bittim sana hele o ebruliye hemen denicem :D bu arada konad istiyorum yaaaaa hiç bi yerde bulamadım sende bir hediye düzenle belkim abna çkar belkim 499 uncü oldum diye yollarsın nolur çok istiyorum tek sayılar iyidir :D yada nerden bulabilirm yardım et nolur neredeyse 2 aydır deli gibi her yerde konad arıyorum off bulamadım yardım et nolur... banada beklerim sevgilerle...

    YanıtlaSil
  7. Selam :)
    500 okuyucu olunca hediye cekilisi yapacaktim zaten, olmus bugun itibariyle :) Konadlari ben hep internetten siparis ettim, sen de ebay deneyebilirsin. Ya da Amazon'dan bak, ordakiler konad marka degil ama guzel desenler var yine.

    YanıtlaSil
  8. hahah Oyku u really made me laugh, you are just like me that's how I started to blog :D non stop talking about makeup, beauty, cosmetics, at the end I ended up writing :d Prefer to be anonymous not to live any backlinks on your blog, but I am watching your blog.. :D

    YanıtlaSil
  9. Ama ama boyle gizemli yorum birakinca ben merak ediyorum :)

    Walla aradan gecen iki yildan sonra hala ojelerden rujlardan falan konusuyorum, bloga baslamam arkadaslarim acisindan pek bir degisiklige neden olmadi sanki ;)

    YanıtlaSil