18 Ocak 2012 Çarşamba

NOTD: Color Club Get a Clue

Get a Clue is from the Spring 2011 Alter Ego: Reveal Your Mystery collection. It is a pastel pink with a touch of blue. It looks cute on the nails but that is not enough to compensate how terrible the formula is. It is so runny and streaky that I needed three coats to have a decent look. 
 
Sevgili Tarih84'u belki bloğundan tanıyorsunuzdur. Bu aralar kendisini tumblr ve kolaja vermişti, sağolsun bana da yılbaşı hediyesi bir tane gönderdi:



Kolajımda dilek manikürümü, en sevdiğim ojelerden birini ve canım G-Dragon'u kullanmış. Ben de ona seveceğini tahmin ettiğim bir tonda oje ile teşekkür etmek istedim:


Get A Clue, Color Club'ın 2011 baharında çıkan Alter Ego koleksiyonundan Reveal Your Mystery adlı setine ait bir oje (Zincirleme isim tamlamasına gelin.). İçinde azıcık mavi olan pastel pembe bir krem. Renk şeker ama formülü çekilir gibi değil. Hem cıvık, hem de sürünce boşluklar kalıyor. Üç katla anca düzelttim.


Tarih84'e öpücükler.

7 yorum:

  1. Beğenmene çok sevindim canım:) Bloğunun renklerine çok yakışmış bu kolaj. Pudra pembesi oje jestin çok hoşuma gitti sağolasın:)

    YanıtlaSil
  2. Tekrar opucukler o zaman :*

    YanıtlaSil
  3. Evet, anilarim canlandi be Dilek :D

    YanıtlaSil
  4. ama bu haksızlık bu renk çook güzel!

    YanıtlaSil
  5. Bulunur sanki bundan. Olmazsa acik pembe ojenin icine azicik mavi damlatilabilir.

    YanıtlaSil