24 Nisan 2011 Pazar

NOTD: Philadelphia Union Mani

I dunno if there are any soccer fans among the nail art community, but this one is for the supporters of Philadelphia Union. The snake is freehanded and the stars are stamped.

Şu aralar bu cümleyi kuranlara yazık diyorlar ama ne kadar koyu bir Galatasaray taraftarı olduğumu biliyorsunuz. Efsanevi kalecimiz Mondragon bu sezon Philedelphia'nın Union takımında oynuyor, biz de geçen hafta sonu Amerika'daki GS taraftarları olarak onu desteklemeye gittik. Tabi bu bizim için üç eyalet geçmek demek oluyordu, üstelik Murphy sağolsun doğu kıyısının meşhur fırtınalarından birine denk geldik. Cep telefonuma "Sakın evden çıkmayın, pencerelerden uzak durun" gibi uyarılar gelirken bizim korku dolu bir şekilde stada gitmemiz ve sonra maçta donumuza kadar ıslanmamız, Mondi'nin gülümseyen gözlerini görmemizle önemsiz hale geldi.


Union'nın renkleri lacivert ve altın olduğu için bana feci şekilde Fenerbahçe'yi hatırlatıyor; simgeleriyse yıldız ve yılan:


Bu da benim manikürüm:


Yıldızları konad ile yaptım; bendeki disklerde yılan şekli olmadığı için onu Flormar’ın nail art ojesi ile çizdim. Fena olmadı gibi.


Bu arada Amerikalılar futbolu sevmez diye bilirdik ama maçta baya bir seyirci vardı. Klasik olarak maçı bira ve sosisli eşliğinde izlediler, hakeme ya da karşı takıma laf edecekleri zaman da “You suck!” diye bağırdılar. Bizim tribün kültüründen sonra bu laf çok komik geldi tabi. Son olarak bizden bir şeyler gelsin: I love you Mondiiiiii, I love you Mondiiiiiii!

3 yorum:

  1. sonunda burdayım yaşasın..(((: evt gs nin halı berbat bu sene noldu tosuncuklara bılmem ben fblıyım o ayrı ;) manikürüne gelince free handde pek paşarılı old. söleyemem onn için şu yılana hayran kaldım ben olsam baya bı batırırdım yılan hariç herşeye benzerdı(: bide bişi sorcam ilk resımde baş parmağındakı oje hangı oje ışıktanmıdır bılmem ama diğerlernden farklı duruo?

    YanıtlaSil
  2. Let's go Union var bir de :))

    YanıtlaSil
  3. Daha sonra Philly'de kalacagimiz icin maca bu manikurle gitmedim. O resimdeki oje Sally Hansen Grey Area.

    "Haydi bastir, haydi bastir haydiiii" varken "Let's go" demek cok dandik geliyor kulaga :)

    YanıtlaSil