14 Nisan 2011 Perşembe

NOTD: Diamond Cosmetics Sterling Silver

Here is a silver foil which is about to be discontinued: Sterling Silver from Diamond. I applied two coats. Obviously it is a dupe for Zoya Trixie and many more. The green tint on the third picture is just the reflection of the bush I am standing next to.

Bugünkü ojem Diamond Cosmetics'ten Sterling Silver:


Folyo bitirişli, iki kat sürdüm. Güneşte ayrı, gölgede ayrı güzel duruyor.


Şu resimde yan taraftaki çalıdan yansıyan yeşil tonu görebilirsiniz:
 

Çok güzel bir oje ama bunu her yerde görmekten sıkıldım biraz. İlk olarak piyasada bir tek Zoya Trixie vardı:
 
 
Çok tutulunca diğer markalar da sonradan kopyalarını çıkarttılar. Sally Hansen Caleb City, Orly Shine, Wet 'n Wild Frostbite, Revlon Diamonds are Forever, Claire's Silver, NYC Platinum Card şimdi ilk aklıma gelenler. Yuh yani.

17 yorum:

  1. Selam . Ben sana birşey sormak istiyorum . Benim amcamın bir düğünü var ve ben mavi bir elbise giyeceğim altına da lame ayakkabı . Sence böyle bir oje nasıl olur ? Sürmeyi düşünüyorum ama kararsızım da :S

    YanıtlaSil
  2. Bence boyle oje hem her renk elbiseyle uyumlu olur, hem de sik durur. Tabi takilarinin altin olmamasi kosuluyla. Eger bastan asagi uyumlu olmayim dersen nar cicegi oje de cok guzel olur mavi elbiseyle.

    YanıtlaSil
  3. Did DC change their bottles? The ones I have are all square smaller bottles.

    YanıtlaSil
  4. No, somehow this is the only DC polish that comes with a round bottle. I have other closeout polishes, like Baby Bloom, and they are the usual square ones.

    YanıtlaSil
  5. alix avien 231 de var, o da böyle gümüş folyo =) ben hiç sürüp dışarı çıkamadım nedense utandım biraz biliyo musun :D ama altın folyo daha sade, daha az dikkat çekici geliyor, onunla çıkabiliyorum =)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Öykücüğüm . Aklımda kalacak söylediklerin :))

    YanıtlaSil
  7. I love silver foils, thanks for this great post!

    YanıtlaSil
  8. Bence altin senin tenine daha uygun oldugu icin sade duruyordur. Bende de altin oje cok acayip duruyor mesela.

    YanıtlaSil
  9. bndede bı kaç tane var farklı markalardn bnmkıler nıe böle yansımıo :(

    YanıtlaSil
  10. Belki sendekiler folyo degil de isiltilidir.

    YanıtlaSil
  11. Öykü Beyonce ve Shakira'nın klibinde Beyonce'nin kullandığı civa rengi ojeyi gördün mü? Çok güzel... Nereden bulabiliriz acaba bir fikrin var mı?

    YanıtlaSil
  12. Simdi sen deyince baktim klibe: Cok buyuk bir ihtimalle minx yaptirmistir ama dedigin gibi ChG Millennium bunun en uygun alternatifi. Ayna gibi duruyor hakkaten oje, ben de onun icin almistim. Yalniz o seri cikali 2 yil falan oluyor, bulmasi cok zor olur simdi :/ Bir arastiralim yine de.

    YanıtlaSil
  13. Head2Toe'da bir tek Metallic Muse kalmis, Transdesign'da hic yok...

    YanıtlaSil
  14. Değil mi ayna gibi, ben de ona civa rengi adını koydum :) Neyse bi süre daha hayal olarak kalacak galiba bu renk benim için... Yine de çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  15. Baska yerlere de baktim ama kalmamis walla. Onun yerine boyle bir gumus folyo denesen? Aynisi degil tabi ama bunlar da cok goz alici.

    YanıtlaSil
  16. Öykü burada yeniyim ama burayı keşfettiğimden beri oje konusunda resmen kendimi aştım, klasik renklerden kurtulup farklı şeyler denemeye başladım, eğitim kurumunda çalışmama rağmen :)
    Öğrencilerim de beğeniyor ama ;) Thanx :)

    YanıtlaSil
  17. You're welcome :) Ben de ders veriyorum, ozellikle ellerini, kollarini cok kullanan biriysen cok dikkat cekiyor ojeler. Ogrencilerin de hosuna gidiyor gercekten :)

    YanıtlaSil