1 Nisan 2011 Cuma

NOTD: Avon Urban Grey

This was my base color for the spring break. Unfortunately I rushed out of the house to catch the train so I couldn't take any pictures of my colorful design on this. Urban Grey is the lightest gray in my collection. Unlike other Avons, the formula is a mess and I applied three coats for a smooth finish. There is a debate about the finish of this polish: I can guarantee that my bottle has zero shimmer.

Eski bir NOTD:


Urban Grey, çok açık bir gri. Diğer Avon'ların tersine formülü çok cıvık, üç kat sürmek zorunda kaldım. Bazıları bu oje için ışıltılı diyor ama benim şişemde bir adet bile pırıltı yok. Krem yani.


Bunu bahar tatilinden önce sürmüştüm, sonra da üstüne konad ile rengarenk desenler yapmıştım. Çok güzel oldu ama trene yetişmek için evden koşarak çıkınca resim çekemedim.

8 yorum:

  1. çok güzel :) gri ama biraz da krem rengi gibi sanki, yoksa bana mı öyle geldi?

    YanıtlaSil
  2. O konuda da ayri bir tartisma var, bazilari icinde mavi var diyor, bazilari da sari. Bendeki dedigin gibi krem gibi azicik. Acaba iki farkli versiyon mu cikarttilar?

    YanıtlaSil
  3. Avon zaten bize kırmızı pembe oje satsın -_-

    YanıtlaSil
  4. Hani Avon gecen yaz yesil oje cikartmisti ya, Urban Grey de o sirada cikti. Yesiller Turkiye'de de satildigina gore bu da kesin vardir.

    YanıtlaSil
  5. tam mevsimlik bir renkmiş, severim bu tonları:) avon oje olarak 2 tane kırmızı tonum var sorsan sürdün mü diye 2 manikürde birer kerelik denedim işte beğendim ve 1 yılı geçtiği halde kıvamında sorun yok donukluk ya da bozulma yaşamadı, sağlam oje çıktı.

    YanıtlaSil
  6. Ben kaç aydır takip ediyorum yok ya o ojeleri çıkartmıyorlar pembe mor kırmızı var. Umarım çıkanlar bir daha çıkar. Dur bi Nisan kataloguna bakayım ben.

    YanıtlaSil
  7. Evet, ben de seviyorum Avonlari. Siseleri de saklamak icin ideal tipte.

    Tansumut, gecen yaz cikti bu ojeler, cok eminim. Deniz falan blogunda gostermisti cunku. Simdi yeni olarak mavi, yesil, mor isiltili oje cikarttilar Amerika'da, oraya da gelir yakinda.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bi renkk :) Avonda gerçekten hepp aynı rnekler var :(

    YanıtlaSil