11 Nisan 2011 Pazartesi

Nail Trick Değerlendirmesi

Daha önce Sula gibi su bazlı oje markaları hakkında pek iyi bir şey duymadığım için bir Türk markası olan Nail Trick'e karşı ön yargılıydım. İki ojesini deneme fırsatı buldum; hem kendimde test ettikten hem de arkadaşım Aslı'yı denek olarak kullandıktan sonraki izlenimlerim şöyle:

İyi yönleri:
1) Adı üstünde su bazlı. Bu konuda hassas olan bünyeler için ideal.
2) Kokusuz. Siz oje sürerken koku yüzünden şikayet eden sevgililerin veya kocaların sesini kesebilir.
3) Uçucu kimyasallar içermediğinden çevre için zararsız.
4) Sürümü tek kelime ile muhteşem. Hatta şu ana kadar denediğim ojeler içinde en iyisi bile diyebilirim.
5) Çok çabuk kuruyor, iki dakika bile sürmüyor.
6) Alt ve üst kat gereksinimi yok.
7) Tırnakta leke yapmıyor.

Kötü yönleri:
1) Eğer tırnakta boyuna çizgileriniz varsa çok belli oluyor, yine önce alt kat sürmeniz gerekiyor.
2) "Soyularak çıkartılır" kısmı ne yazık ki ilk bir saat için geçerli. Ojeyi sabah sürüp akşam çıkartmaya çalıştığımda yine asetona ihtiyacım oldu.
3) Kalıcılığı kötü. Oje öğlen uçlardan aşınma yaptı, akşama kadar bir kaç tırnakta soyulma da yaşadım. Alt ve üst kat kullanmak işe yarayabilir ama.
4) Yeteri kadar renk çeşidi yok.


Sonuç olarak bunu her türlü kimyasala alerjisi olup yine de oje sürmek isteyenlere ve oje meraklısı ufak kızları olanlara öneririm. Benim gibi çok sık oje değiştirenler için de ideal olabilir, ancak tırnakta belli bir süre kaldıktan sonra soyularak çıkartılamaması diğer ojelere olan üstünlüğünü yok ediyor.

Ojeler bana değerlendirme amaçlı gönderildi. Ödemeli gelen paketin parasını veren babama, ojeleri İzmir'e taşıyan ablama, ondan alıp Amerika'ya getiren Aslı'ya çok teşekkür ediyorum. Yarın resimler geliyor, beklemede kalın.

5 yorum:

  1. ojelerin su gibi suruldugu konusunda hemfikirim, kesinlikle muhtesem surumleri. ancak kalicilik ve bir de soyarken tirnagin ust yuzeyine fazlasiyla peeling uygulama problemi mevcut =/

    YanıtlaSil
  2. Ayni fikirde olmamiz guzel :) Ben aksam soyamadim bile, acaba bende mi bir sorun var dedim ama Asli'da da aynisi olmus.

    YanıtlaSil
  3. şu ojeyı alasaydım sadece soyulduğu için alırdım oda ilk bi saat için geçerliyse aman kalsn (:

    YanıtlaSil
  4. Eger altinda kimyasal iceren (normal) oje varsa ve asetonla onu cikarir cikarmaz Nail Trick'i uyguluyorsaniz, tirnaginizda kalan aseton (siz her ne kadar ucmus zannetseniz de) Nail Trick ile birlesiyor ve Nail Trick tirnaga olmasi gerektiginden fazla tutunuyor, soyulmaz hale gelebiliyor. Eski ojenizi cikardiktan sonra ellerinizi ilik su ve sabunla yikayip, tamamen kurudugundan emin olduktan sonra veya tirnaginiza bir iki gun normal oje surmeden bekledikten sonra uygulayin, istediginiz zaman tek parca halinde soyuldugunu goreceksiniz. Lutfen www.nailtrick.com adresindeki videolarimiza ve Uygulama Ipuclari bolumune bir goz atin. Degerli yorumlariniz icin tesekkurler,
    Nail Trick

    YanıtlaSil
  5. bende ojelerimin kalıcı olmamasından şikayetçiyim. dediğiniz gibi çok kalıcıysa hemen edimem lazım kızlar :)

    YanıtlaSil