17 Mart 2011 Perşembe

Forever 21 ve Icing Ganimetleri

Spring break haul: We don't have Forever 21 nor Icing back at home so I picked a few colors from each to try. Forever 21's bottle shape is just like LA Girls', maybe they are produced by the same manufacturer. I dunno. And Icing had some color changing colors; I am especially curious about the lighter one. I also gave into the "crack trend" and got the gray one from ChG.

Bahar tatili nedeniyle şehir dışındaydım, ben yokken neler olmuş neler. İnternete bile girmeyip kendimi yemek, alışveriş ve eğlenceye verdiğim için depremi Japon arkadaşım ve ailesini merak eden annemin telefonuyla öğrendim. İyilermiş neyse ki.

Hani Türkiye'de "Bizde olsa neler olurdu?" tartışılıyor ya, aynı muhabbet burda da dönüyor. Bu sırada öğrendim ki elektrik ihtiyacımız zaten yaşadığım şehre çok yakın bir nükleer istasyondan karşılanıyormuş. Deprem bölgesinde olmadığımız için bu tür tehlikeler yokmuş ama soğutmayı sağlayan göldeki baraja biri bomba yüklü kamyonla dalarsa ayvayı yermişiz.

Nükleer tehlikeden daha güzel konulara geçersek oldukça başarılı bir tatil oldu benim için. Arkadaşlarla eğlencenin dibine vurduk, güzel yemekler yedik, ki bir haftada 2 kilo almışım, ve tabi ki bolca alışveriş yaptık. Oje olarak bizim şehirde olmayan Forever 21 ve Icing mağazalarına baktım. Forever 21'in şişeleri LA Girls'ünkülere benziyor. İsimler icin kasmamışlar, soldan sağa Wine, Orange, Dark Purple:


Icing, Claire's mağazasının kardeşi olduğu için renk değiştiren oje bulunca pek şaşırmadım. Bir çift kendime bir çift de hediye olarak aldım:


Bugün de G-Dragon sarışın olursa benim neyim eksik deyip Ulta'ya saç boyası almaya gittim. Boyanın yerine şunlarla geri döndüm:


Evet, ben de dayanamadım ve China Glaze'in gri çatlayan ojesinden aldım. Kalem şeklindeki Tarte rujlar soldan sağa Joy, Moody, Pouty, Envy. İlk ikisi krem, üçüncü ışıltılı, sondaki mat duruyor. Bu aralar aşk yaşadığım Urban Decay'den de primer kaptım iki tane. Gördüğünüz yaprağımsı şey ise Physicians Formula Jumbo Lash maskara. %100 doğalmış. Oje hariç hepsi ucuzluktaydı.

Bir de blogspot tekrar açılıyor/açılmış diye duydum; öyleyse eski blog performansıma geri dönebilirim sanırım.

10 yorum:

  1. Ms. Gezgin, welcome back =)

    Yok annem Ibrahim Tatlises vuruldu, deprem tsunami neymis !! Turk medya da baska haber senaryo yok =)

    Aldiklarin super ben bulamadim gri catlayan =( hatta buradaki ulta ve sally beauty de hic biri yoktu! Taa gittim uzak yerlerden topladim =)

    UD ppleri severek yillardir kullaniyorum, muthis bir urun =) %100 organic bu urunlere cildim tepki veriyor inanilir gibi degil =)

    hop hop oradan buradan atlayip yorumumu bitiriyorum, seni de kocaman opuyorum =)

    YanıtlaSil
  2. Ben tahmin etmistim senin tatilerde oldugunu bu arada ses cikartmayinca dedim Oyku kuzusu geziyor =)

    YanıtlaSil
  3. Bizde de beyaz olani yoktu, onu bitirmisler hemen. Neyse, Turkiye'de toplarsin gidince.

    Ayrica ilk kez primer aliyorum, cok heyecanliyim :)

    YanıtlaSil
  4. They all look kinda gorgeous! Especially the dark purple one caught my eye, I guess it has holo glitter? I like.

    YanıtlaSil
  5. bende çok istiyorum renk değiştiren ojelerden hepsi çok güzel güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  6. Icing olanlar renk mi değiştiriyooorr? *_*

    YanıtlaSil
  7. Yep Marlique, it has holo glitter. I don't have anything similar in my collection :)

    Tansumut, iste Claire's ojeler gibi bunlarda. Daha denemedim ama, ne kadar basarili bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  8. O zaman dene ve bizede göster. Ayrı bir manyaklığım var benim bu ojelere karşı :D

    YanıtlaSil
  9. Tirnaklarimi uzatmam gerek ama once, bu boydayken uclari farkli renk olmuyor.

    YanıtlaSil
  10. hepsi çok güzel gözüküyo güle güle kullan :)

    YanıtlaSil