7 Şubat 2011 Pazartesi

Karşılaştırma: Şeffaf Tabanda Rengarenk Simler

Here is a multi-colored glitter in clear base comparison: Flormar is two thick coats, others are only one. Hallucinate and Don't You Wish are basically dupes. Flormar is close, but it is not as opaque as others and it doesn't have enough orange glitter. White Queen, on the other hand, is in its own world. Many other brands have their own versions; Sally Hansen Xtreme Wear Disco Ball and Orly Rocker Chick come in mind right now.

Bugün karşılaştırdığım ojeler soldan sağa Flormar Plus Quartz 003, Wet 'n Wild Hallucinate, Pure Ice Don't You Wish, Funky Fingers White Queen:


Flormar kalın iki kat, diğerleri birer kat sürüldü. Hallucinate ile Don't You Wish aynılar; Flormar ne onlar kadar opak ne de içinde diğerleri kadar turuncu sim barındırıyor. White Queen ise şişede benzemesine rağmen bunlarla pek alakalı değilmiş.


Bu tür şeffaf tabanda rengarenk simli ojelerden başka markalarda da var. İlk aklıma gelenler Sally Hansen Xtreme Wear Disco Ball ve Orly Rocker Chick.
 

3 yorum:

  1. :) They all look like the sky.

    YanıtlaSil
  2. miss selene, classsics gibi markalarda var burada, o tip simlerden. golden rose yan ürünü markalar =D. ha bir de ben geçen gün bir şey keşfettim tesadüfen, aşık oldum.. bu bak: http://nemolatte.blogspot.com/2011/01/yine-simler.html

    YanıtlaSil
  3. Bizim zamanimizda yoktu oyle markalar :P Bu oje benim Barry M'ime benziyor, hologram hexagon muydu, oyle bir sey.

    YanıtlaSil