29 Eylül 2010 Çarşamba

VOTD: Nfu Oh 51

Youtube alternatifi olarak Vimeo da veriyoruz.


MAC'in "Kapanın elinde kalıyor" diye tanımlayabileceğimiz satış politikasından nefret ediyorum. Mesela Disney koleksiyonu iki gün önce akşam 7'de satışa çıktı. Gelen onay emailine göre ben tam 7.25'te sipariş vermişim. Yeni okudum, 8'den sonra sipariş verenlere bugün "Stokta kalmadı canlar" diye mailler gitmiş. Hatta bazılarına gitmemiş, telefon edip öğrenmişler. Bana öyle bir mail gelmedi ama sitesinde siparişim hala "pending" gözüküyor. Oturduğum yerde stres oldum şimdi. Bakalım ojeme kavuşabilecek miyim?

5 yorum:

  1. Ben senin videolarını izleyemiyorum hiç sadece beyaz bir boşluk görünüyor:(

    YanıtlaSil
  2. bu satış politikası konusunda çok haklısın..üstelik burda çok daha beter durumda..satışa çıkacağı gün sürekli değişiyor, erteleniyor..sonra bir gidiyosun aaa iki gün oldu seri geleli pek bişey de kalmadı zaten diyiveriyorlar..ama ojede pek bi güzel..inşallah kavuşursun bir an önce..

    YanıtlaSil
  3. Vimeo calisiyor mu peki?

    Nilgun, haklisin walla. Burda en azindan tetikte bekleyip siparis verebiliyorum. Ya da gidip onceden ayirtma imkani var bazi yerlerde.

    YanıtlaSil
  4. yav bu müthişmiş öykü. ben de düşünüyorum belki nfu oh siparişi veririm diye ama biraz daha fazla düşünmem lazım =)(hala internetten alışveriş konusunda şüpheleri olan biriyim)
    orly turkey'e de mail attım. getirin benim cosmic fxlerimi diye. :(

    YanıtlaSil
  5. Ay Orly'den cevap gelirse bana da haber ver, merak ettim ben de. Bu arada ayni serideki Haley's Comet daha once gosterdigim Zoya Charla'nin aynisi, onu da al ;)

    YanıtlaSil