14 Eylül 2010 Salı

Ünlüler ve Oje: Katy Perry @ VMAs 2010

If you could get over the meat-dress of Lady Gaga at VMAs, you might have caught that Katy Perry had her fiancé Russell Brand’s image painted on her nails. Crazy, but cute.

Bu seneki MTV Video Müzik Ödülleri'nde Lady Gaga'nın gerçek et kullanılarak yapılmış korkunç kostümünden sonra mideniz kaldırdıysa Katy Perry'nin tırnaklarına nişanlısı Russell Brand'in resimlerini çizdirdiğini görebilmişsinizdir. Çılgın olmuş bence.

Photo Credit: MTV Style

12 yorum:

  1. O et neydi öyle yahu :)) Katy Pery'ninkide süper olmuş bence.

    Bişey sormak istiyorum Öykü, galiba senin eski postlarını okurken "thinner" diye bişeye rastlamıştım, ben hep aseton döküyorum ama yanlış bişeymiş sanırsam öyle yazmıştın napmalıyıım?

    YanıtlaSil
  2. Ben sanirim ufak bir travma gecirdim o elbise yuzunden, cok kotuydu coook :(

    Hiii, sakin aseton dokme, ojeyi mahvedersin. Adi ustunde, boya cikartici onlar, sanki inceltiyor gibi gozukur ilk basta ama icten ice ojeyi yer. Thinner ya da inceltici adi altinda satilan bir suru secenek var, onlardan dene. Sanirim Turkiye'de Kalyon marka tutuluyor ama Flormar'in falan vardir diye tahmin ediyorum. Yoksa Orly'den bak. Essie'de yok diye biliyorum.

    YanıtlaSil
  3. katy perry güzel etmiş (hem de zaten güzel, güzele ne yakışmaz) de, ben neden herkes lady gaga'nın elbisesinden bu kadar midesi kalktı anlamadım. yani mide kaldırıcı bir elbiseydi evet ama ilk değildi ki bu, ben hiç şaşırmadım, esas milletin şaşırmasına şaşırdım. pınar yolacan diye bir sanatçı et ve iç organlardan elbiseler yapıp modeller üzerinde fotoğraflarını çekmişti falan. ve bu bana herhalde 2-3 sene önce değişik değişik kişilerden fw mail olarak geldi =) yani herkes biliyordu onu sanki zannediyordum. lady gaga'ya neden böyle bişeyi ilk kez görmüş gibi davranıyor insanlar acaba. bi baksana pınar yolacan çalışmalarına, onlar da kötü mü?
    :)

    YanıtlaSil
  4. Daha once ANTM'da da yapmislardi etlerle bir cekim, ama onlar daha sanatsal calismalardi. "Ben bir et parcasi degilim" temali ya da vejeteryanlik mesajli bir seyler olur kabul, ama Gaga bunu sadece "Bu sefer insanlari benim hakkimda nasil konusturabilirim?" diye yapti bence.

    Bir de o halde kalkip bir odul torenine geldi; oyle oturdu, gitti Cher'e falan sarildi. Daha once Vogue'un kapagini susledigi etten yapilmis bikinisinden farkli oldu yani insan icine cikmasi.

    YanıtlaSil
  5. ben de kokusuna taktım, tuzladılar mı ne yaptılar acaba, kokmaz mı o elbise öyle? :))) Cher de nasıl sarıldı öptü anlamadım, ben olsam AYY YIIVVRANNÇÇÇ diye kaçardım herhalde:))))

    YanıtlaSil
  6. Aynisini biz de dusunduk, yaninda oturan ne yapti acaba diye. Bir de Cher'e cantasini falan tutturmus :P

    YanıtlaSil
  7. kathy hala evlenememiş mi, şaşırdım ne oldum acaba.hatta yakın kankası rihannadan bekarlığa veda partisinde sitiriptiz yapmasını bile istediği günlerce manşetlerden inmemişti.

    oje üzerindeki resimler(sticker olduğunu düşünüyorum) özel bir düşünce. aşkla sürülen renklem diyelim kısaca:=)

    YanıtlaSil
  8. "Renklem" ne kadar guzel bir kelime olmus oyle, ben bunu gercek hayatta da kullanirim artik :)

    Ohoo, onlar evlense yuzlerce resimleri cikar bi kere. Kizkiza cikacaklari bekarliga veda partisinde neden Rihanna'yi soyundurmak istiyor ki bu arada? Ilgincmis.

    YanıtlaSil