30 Eylül 2010 Perşembe

Ünlüler ve Oje: 2NE1

Today's "Celebrities and Nail Polish" post features the famous K-Pop band 2NE1. What I really like about them is that instead of singing happy pop songs like other girlbands, they incorporate hip-hop and R&B. Their anticipated album hit the market a few weeks ago and the girls are now promoting it with three different MVs. I took some screenshots whenever I spot their nails. Just like their debut era, they are rocking dark colors, which looks perfect with their street style. I heart them a lot.

2NE1, Güney Kore'nin en popüler müzik gruplarından biri. Diğer kız grupları gibi mutlu pop şarkıları söylemek yerine daha hiphop ve R&B ağırlıklı bir tarzları olduğu için benim favorim durumundalar. Merakla beklenen albümleri bir kaç hafta önce görücüye çıktı ve şimdi tam üç farklı kliple promosyonlarına devam ediyorlar. Kliplerde kızların tırnaklarını gördükçe resimlerini aldım, bugün onları göstereceğim. Resimlere tıklayıp büyütebilirsiniz.

Süper eğlenceli şarkıları Clap Your Hands için çektikleri klipte barut grisi tırnaklar gördüm:


Sandara'nın kıyafeti ve makyajı değişiyor, ama ojeleri aynı kalıyor:

 
Minzy her zamanki siyah ojeleriyle karşımızda:


Bu kız daha 16 yaşında, gördükçe yanaklarını sıkasım geliyor.


Klibin sonunda albümün ismi olan "To Anyone" yazısına lacivert ojesiyle parmağını sokan grubun lideri CL:


Go Away adlı şarkılarının klibi film gibi izleniyor. Burda esas kızımız CL'in mavi tırnaklarını görüyoruz:


Teselli eden yakın arkadaş rolündeki Minzy ise işaret parmağına vurgu tırnak yapmış, değişik olmuş:


Autotune olayının dibine vurdukları Can't Nobody adlı şarkılarına çektikleri klipte yine koyu renkli ojeler gözümüze çarpıyor:


CL'den bir başka manikür:


Minzy şarkının burasında yine siyah ojeleriyle "Ben kötü bir kızım, ama iyiyim de" diye dans ediyor:


Sandara'nınkiler sanki bordo ama tam yakalayamadım:


Grubun son elemanı Bom'un sesine hastayım. Yeni imaj olarak saçlarını da kızıl yapmış, çok güzel olmuş. Onu gördükçe benim de yeniden kızıl olasım geliyor:


Bu kadar konuştuk; bari kliplerini koyayım, tam olsun.
 
Clap Your Hands:
 
 
Go Away:
 
 
Can’t Nobody:


Bugün de "Öykü ile Uzak Doğu Esintileri" adlı köşemizin sonuna geldik, bir dahaki programa kadar kendinize iyi bakın.

16 yorum:

  1. ayyyyy :D görünce ne kadar sevindim yaaa :D 2ne1 en sevdiğim koreli gruplardan. Bi de bi yerde Clin sarı ojeleri vardı ama eskiydi sanırım klip hatırlayamadm. Oje çok tatlıydı ama. Tırnakları fln da kısaydı :D

    YanıtlaSil
  2. Yaaa, ben de senin yorumunu okuyunca cok sevindim. Cunku bunu yazdigimda "Acaba Koreli tipler gorunce okuyan olur mu?" diye dusunuyordum :) Hehe, yeminle hatirliyorum o sari tirnaklari. Bundan sonra Miss A icin yazi gelecek sanirim, onlar da yeni klip cektiler.

    YanıtlaSil
  3. ee koreli erkeklerden ojesever olan yok mu?

    YanıtlaSil
  4. Heh, onlar genelde makyaja agirlik veriyorlar (goz makyaji, fondoten falan) ama oje suren 1 tane gordum sadece. Asil Japon erkekleri seviyor ojeyi, ben de o yuzden onlari seviyorum ;)

    YanıtlaSil
  5. Öykü dün izlerken Miss. A nin klibini durdurdum sama mail atmayı düşündüm. Çok şaşırdım bu postu görünce. Aramızda bir telepati mi var acaba :D :D Wonder Girlsün manikürü çok daha enteresan bak onları da izle :)

    YanıtlaSil
  6. ojelere bakamadım bile klipleri izlemekten çok sevimliler:)

    YanıtlaSil
  7. Ahaha telepati olabilir, evet :) Orda ben iki siyah, bir pastel mavi, bir de igrenc bir frost oje gordum. Danslari cok eglenceli yaw, amuda kalkma disindaki hareketlere ben de katiliyorum izlerken.

    Cemre, degil mi? Hepsi birbirinden sirin, cok seviyorum bunlari.

    YanıtlaSil
  8. Çok şekerlermiş yahu...:)))

    YanıtlaSil
  9. Thanks for sharing their music!
    Not only do their nails ROCK, but those girls are COOL as all hell! =P

    YanıtlaSil
  10. Oh, yeah! They are the best!

    YanıtlaSil
  11. Miss A den bi tek bad girl good girl diye bi şarkıydı sanırım hani hello hello hello diyo ya :D onu dinledim. Çok seviyorum o şarkıyı :D . Benim koreli aşkım fenadır. Dil tarihte çekik kovalıyorum bütün gün =D

    YanıtlaSil
  12. Iste daha gecen hafta 2. singlelari cikti, adi Breathe. O da guzel, ama kliple izlemen gerek. Tetul o zaman seni buraya alalim, baya bir Koreli populasyonu var, onlar seni kovalar artik.

    YanıtlaSil
  13. Dinlemem lazım hemen izlemem de lazım :D :D Ben onları kovalarım ya yorulmasınlar xD:D Teşekkürler şarkı için bakıyım hemen ^^

    YanıtlaSil
  14. ama ama ama bu şarkı çok güzell !!!! çok teşekkürler yaa bayıldım. klip harikaa :D

    YanıtlaSil
  15. Sarki, kizlar, klip, danslar.. Her sey harika walla. Zebralari bile guzel :)

    YanıtlaSil