9 Eylül 2010 Perşembe

Teknoloji de Çok İlerledi Canım

In case you are interested, here are my Formsping and Twitter accounts.

Ben hala gelen emaillere cevap veriyorum ama Formspring sayfam da hizmete açık. Belki bir gün ben de Lydia gibi "Tostumu yedim, bekliyorum" diye sizlerden soru beklerim, ama saat farkından dolayı sinek avlarmışım gibi geliyor. Bir de Twitter hesabı aç dediler, onu da yaptım ama o karışıkmış biraz. Trend nedir, # ne işe yarar, Zeki Müren de bizi görecek mi gibi bir sürü sorum var henüz. Tabi benim gibi ünsüz birinin "Karnım acıktı" türü şeyler yazması da ne kadar ilgi çeker bilemiyorum. Arada özlü sözler diyeyim, felsefi şeyler yazayım da insanlar takip etsin desem o da olmaz, oldukça geyik bir insanım çünkü.

Yalnız tumblr benim sonum olacak, buraya yazıyorum. Orada ojeyle alakasız bir şeyler yapıyorum ama saniye başı update oluyor, yapmam gereken o kadar şey varken tüm gün şaşı halde bilgisayar ekranına bakar oldum. Çok fena. Neyse, uzun lafın kısası benim bir Formspring, bir de Twitter hesabım var. Beklerim efendim. Bir de iyi bayramlar.

3 yorum:

  1. Bu kadar hesapla başa çıkmak da zor yahu

    YanıtlaSil
  2. facebook'un varsa. hangi oje yakışmaz ki bana diye bir grup kurmanı istiyorum. geçen gün aklımdan geçti ama bu senin hakkın. hadi çabuk aç bizde üye olalım :)))

    iyi bayramlar tatlım.

    sana laf attım ben blogumda.kih kih

    YanıtlaSil
  3. Zor, cok zor :(

    Aaa guzel fikir, sen de Admin olursun ;) Iyi bayramlar tekrar!

    YanıtlaSil