2 Eylül 2010 Perşembe

NOTD: Orly Space Cadet

You know the deal: Space Cadet is the star of Orly Cosmic FX collection. Imho, it may even be the star of all fall collections. It is a glittery purple/bronze/green multichrome and I sometimes see pink and gold flashes too. It is definitely a must-have. MAC Mean & Green from its new Disney polishes is said to be the perfect dupe of this, but MAC is more expensive and its bottle is smaller too. The choice is yours.

Bir kaç gece önce konferans için gelen bir konuk ve bölümden bir kaç hoca ile yemekteydim. Konu ilginç bir şekilde benim dış görünüşüme geldi. Hocalardan biri "Öykü'nün saçları ikinci yıl yeşildi, sonra da pembe yapmıştı" diye anlatıyordu; sonra durup "Zaten tırnaklarını da ona göre boyardı" dedi. Hatta o anda tırnaklarımda nasıl bir oje olduğuna baktı, yanardöner olduklarını görünce şaşırdı falan. Bu arada masadaki tek dişi varlığın ben olduğumun altını çizmek istiyorum. Dumurdan dumura sürüklendim yani.

O gece erkeklerin bile ilgisini çeken oje, hala tırnaklarımda olan Orly'nin 2010 sonbahar ojelerinden Space Cadet:


"Anlatılmaz, yaşanır" bir oje bu. Üstteki resimde içinde pembe ışıltılar olan koyu mor bir oje gibi duruyor. Ama bir anda ojenin içindeki harika bronz ton ortaya çıkıyor:


Sonra bir bakmışsınız yeşil olmuş:


Hatta aynı anda hem mor, hem yeşil durmuş:


Güneşteki hali daha da muhteşem, çünkü içindeki yanardöner parçaçıkların hepsi ayrı bir renkte parlıyor:


Uzun lafın kısası, bu ojeyi alın kızlar. Orly Cosmic FX adlı bu seriyi Türkiye'de ne zaman piyasaya çıkaracak bilmiyorum ama duyarsam haber veririm hemen. Alternatif olarak MAC'in yeni gelecek Disney ojelerinden Mean & Green de bunun birebir aynısıymış. Orly, MAC'e göre hem daha ucuz, hem de onun şişesi daha büyük; yine de seçim sizin tabi.

15 yorum:

  1. Tam fotoğraflara bakarken "simli ojeleri pek sevmiyor-.." diyordum. Yok. Buna bayıldım, mutlaka almaya çalışacağım =)

    YanıtlaSil
  2. Walla ben sim canavariyim ama bu oje apayri bir sey. Mutlaka al canim.

    YanıtlaSil
  3. ay cok guzelmiss, keske burda da bulsamm

    YanıtlaSil
  4. Bence en gec onumuzdeki ay eczanelerde olur bunlar, Cosmic FX koleksiyonu diye ara.

    YanıtlaSil
  5. böyle bir şey olamaz, hele o aynı anda hem yeşil hem mor görüntü mükemmel. aşmış bu oje gerçekten.

    YanıtlaSil
  6. Öyküüü çok kötüsün sim sevmeyen biri olaraktan artık gözlerim simlilere takılıyor gitti paralar :))

    YanıtlaSil
  7. Bence de olamaz, hala gozlerime inanamiyorum :)

    Youknow, nasil sevmezsin simlileri yaw? dunya sim olsun!

    YanıtlaSil
  8. ayyy selam seker kız bana bu ojeyı nereden bulabılecegımı soleyebılır mısın lutfen avrupa yakasındaym bayıldm yaa benı benden aldı resmen :)

    YanıtlaSil
  9. Walla bayilmakla haklisin, inanilmaz guzel cunku. Yakindan daha da guzel hatta. Bu Cosmic FX koleksiyonu daha Turkiye'ye gelmedi, tarihini ogrenir soylerim.

    YanıtlaSil
  10. pahalı bişey midir acaba :)

    YanıtlaSil
  11. Yani Flormar'a gore falan baya pahali tabi, ama bir Chanel kadar da degil. Verecegin her liraya deger ama.

    YanıtlaSil
  12. Bu sezonun en guzel ojesi Space Cadet! Iki tane bulup aldim:) Chanel Paradoxal ve Lippmann Across the Universe'i de aldim gecenlerde . ACT'de cok guzel ve orijinal, Chanel'in de surumu, yapisi cok guzel ama cok pahali:)

    YanıtlaSil
  13. Ben henuz o kadar para vermedim bir ojeye. En pahali olanlarim Nfu Ohlar ;) Gule gule kullan.

    YanıtlaSil
  14. Chanel olmasa da olur ama firsatin olursa Nordstrom'da Lippmann'lari bir dene . Ben lacivert ojenin ustune surmeyi daha cok sevdim. Firsatim olunca bloga koyacagim resmini:)
    Space Cadet-Hidden Treasure ve Lippmann koleksiyonumunda ilk 3 sirada. Bu arada Galaxy Girl ve Haley's Comet'i de almistim, Galaxy Girl ayni Maybelline Vanishing Venus o yuzden cok begenmedim geri vermeyi dusunuyorum. Haley's Comet pedikurde cok guzel duruyor...

    YanıtlaSil
  15. Galaxy Girl icin Urban Decay Bruise'un aynisi diyorlardi, Maybelline'i duymamisim. Bende Zoya Charla oldugu icin Haley's almadim ama en sevdigim ojeler listesinde o da.

    YanıtlaSil