7 Eylül 2010 Salı

NOTD: LASplash Golden Seahorse

Arguably this is the best color LASplash came up with. Golden Seahorse is a light seafoam green with a load of gold glitter. It is such a unique combination, I had never seen anything like this. I like it a lot, though it might look better on tanned skin. Another plus is that one coat was enough to have full coverage.

"Erkeği hamile kalır!" Ablamla tabu oynarken mesaj olarak kullandığımız cümlelerden biri budur, cevabı tabi ki de denizatıdır. Bunun geyiğini öyle çok yaptık ki artık nerde denizatı yazdığını görsem böyle bağırır oldum. İşte bugün göstereceğim ojeyi sürerken kendi kendime kıkırdamamın nedeni de adının çağrıştırdıklarıydı.


LASplash Amerika'da Ulta mağazalarında satılan bir marka. Bildiğiniz gibi bizimki çok yakında açılacak, ben bunu ve bir kaç arkadaşını daha önce internetten sipariş etmiştim. Siz de cherryculture'dan bakabilirsiniz.


Yabancıların seafoam diye tabir ettiği açık su yeşili bir tabanda çok yoğun altın simli bir oje bu. Daha önce hiç böyle kombinasyon görmedim, eşi benzeri yok yani. Ayrıca ojenin yoğun formülü sayesinden tek bir kat ile tamamen opaklığı sağlayabildim, daha ne isteyim.

 
Bence bu oje bronz tende daha güzel dururdu ama ben kendimde de çok sevdim. Artık Ulta açılsa da gidip bu markanın diğer renklerine baksam. Bu arada denizatlarının gözlerini birbirinden bağımsız olarak hareket ettirebildiklerini biliyor muydunuz? Yani biriyle sağa bakarken diğeriyle sola, yukarı falan bakabiliyorlarmış.

7 yorum:

  1. cok begendim, tirnakta durusunu ayri, sisesini ayri begendim.

    YanıtlaSil
  2. Bu markayi ilk kez senden duyuyorum Oyku =) Bizim Ulta da hic rastlamadim! Bundan sonra daha dikkat etmeliyim renk muthis!

    YanıtlaSil
  3. Öykü bugün sim almaya gitcm :))Hepsi senin yüzünden :)) Kırtasiyeden fln alsam onlar işe yararmı frankenlerde

    YanıtlaSil
  4. Renk muhteşem.Ve o zaman deniz atının erkeğinden korkulur. =D

    YanıtlaSil
  5. valla hamile kaldıklarını bırak sağa sola göz hareketlerini bile bilmiyordum.bu yeni ojenin şerefine baya enteresan bilgiler öğrendim=)
    bu ojenin parlaklığı plajdaki güzel yaz günlerini hatırlattı.sanki kuma güneş dik açıyla gelirde pırıl pırıl bir altın rengi belirir işte o altına yeşil damlatılmış gibi görünmekte tırnakların.ben beğendim=)

    YanıtlaSil
  6. This one is gorgeous! On my lemming list!

    YanıtlaSil
  7. Asli, sisesi normalden daha kucuk (10 ml) ama saklarken az yer kapliyor, guzel tabi.

    Zuzu, hadi yaw? Bir dahaki gidisine sor bir bakalim.

    Dilek, walla her sim olmuyor. Dibe cokmesi ve rengini atmasi gibi sorunlar olabilir. Bence once azicik deneyip bir gece beklet, bosuna oje harcamazsin.

    Lovebug, bence disisinden daha cok korkulur ;)

    Tarih84, walla cok guzel tanimlamissin. Tatile gidesim geldi simdi.

    April, it should be, it is sooo pretty :)

    YanıtlaSil