17 Eylül 2010 Cuma

NOTD: Color Club Untamed Luxury

This polish is just gorgeous; it is not surprising why Color Club chose it as the star of the collection. It is a teal glitter in a teal jelly base, but the glitter is very dense so I can’t really see the base on my nails after two coats. I corrected the color using photoshop, but I also added an unaltered photo at the end so you can have a comparison with other swatches on the web. Personally I am ok with inaccurate pictures as long as the blogger explains how the polish looks IRL compared to the picture like greener, warmer etc; but I feel disappointed when the blogger doesn’t even care about it, which is disrespectful.

Color Club'ın bir geleneği var, bir koleksiyondaki en güzel renk o seriye adını verir diye. Aynı şey yeni sonbahar koleksiyonu için de geçerli, bakınız Untamed Luxury:


Ben internetten sipariş verirken bunu almamıştım ama BBB'de karşıma çıkınca resmen üstüne atladım, Aslı arkadaşım şahit.

 
Fotoğraf makinem bu rengi olduğundan daha mavi çıkarttığı için photoshop yardımı ile gerçekte nasıl gözüküyorsa o hale getirdim. Dün de dediğim gibi turkuaz bir sim bombası kendisi. İki kat sürdüm ve bu kadar sime rağmen yüzey pürüzsüz kaldı.
 
 
Bu oje beni çok ama çok mutlu etti, artık bir süre tırnaklarımdan çıkartmam bunu.
 
 
Oje bloğu tutmanın ne kadar emek isteyen bir şey olduğunu bilen biri olarak bu işe zaman harcayan herkese karşı saygı duyuyorum. Ama fazlasıyla rahatsız olduğum bir konu var, o da ojenin gerçek rengiyle alakasız bir resim koyup altına hiç bir açıklama getirmemek. Tamam, fotoğraf makineleri mor, turkuaz gibi renkleri tam yansıtamıyor ve herkeste renk ayarlayıcı program olmasını beklemiyorum; ama insan altına en azından "Bu oje aslında daha yeşil, daha sıcak tonlu" falan yazar, değil mi? Aynı şey bu oje için de geçerli, eğer nette adını aratırsanız çıkacak resimlerin çoğu mavi renkte. Bazı yazarlar gerçekte böyle gözükmediğini açıklamışlar, bazıları uğraşmamış bile. Çok ayıp. Referans için bir de photoshopsuz halini koyayım da karşılaştırabilesiniz:

16 yorum:

  1. Bekliyordum bunu :D
    Yaaa benim acilen yurt dısına cıkmam lazım ya bundan türkiyede hayatta bulamam öykü harikasın ya

    YanıtlaSil
  2. altında baska bir renk, opak bir oje, yok di mi bunun?
    OHA demek istiyorum izninle, cok guzel.
    aslinda photoshopsuz hali, (yani gercek rengini yansitmayan son foto) daha guzel bence.

    YanıtlaSil
  3. Ehehe, ben degil Color Club harika :)

    Nemo, yok canim altinda bir sey, sadece iki kat CC. Bence de oha ;)

    YanıtlaSil
  4. Harbideeen OHAAA supermisss ki ben simli oje sevmem :)) Bende artik master'a Amerikaya gelirsem alirim bunlardaaan =)))

    YanıtlaSil
  5. Öykücüm bayıldım.

    ayrıca çok haklısın. bazı blog yazan arkadaslar ojenin marka, numarası ya da ne biliyim ismini yazmıyorlar bile. tek kat mı sürdü yoksa beyaz üzerine mi sürdü. hiç bilgi yok.

    foto çekip koymakla olmuyor sanki bu iş.

    birazda bilene sorup öğrenip ya da blogları dolaşıp bir seyler katmak lazım.

    sonucta herkes annesinin karnında öğrenmiyor. :)

    hazır bu kadar yazdım. bir sey daha ekliyim. hepimizin bir sosyal hayatı var internet dısında... çalışan var .. okuyan var..

    her dk netin basında birbirimize cevap yazmak için oturamayız..

    emri vaki işlerden nefret ederim. bazen bu emrivaki soru ve yorumlara cevap bile vermiyorum.

    ohh rahatladım. evet evet doluydum ben.döktüm içimi :)

    YanıtlaSil
  6. This is a gorgeous glitter! Thanks for sharing!

    YanıtlaSil
  7. Emy, boyle oje moje derken insanlari yuksek egitime yonlendirebiliyorsam ne mutlu vatana millete ;)

    Oje Delisi, iyi olmus icini doktugun. Kiyamam, kim ne sordu da boyle sinirlendin merak ettim ama ;)

    Jackie, it is funny that today you are showing Atlantis 'cause this reminds of it.

    YanıtlaSil
  8. ojelerden çok tırnakların güzel ya :D bi öle törpüleyemiyorum :D

    YanıtlaSil
  9. ay cok hos bir oje, bayildimmm

    YanıtlaSil
  10. Duyguseli, aslinda en kolay sekil verilen tarz bu: Once dumduz torpule, sonra yanlari yuvarlaklastir, bitti! Hem kirilmalara karsi en guvenli seklin de bu oldugunu soyluyorlar.

    Cielo, ben de bayildim :)

    YanıtlaSil
  11. Oyku cok guzelmis bu! Benim BBB'da oje filan yok:( Amazon satiyormus bu markayi belki oradan alirim. Ben Revlon galaxy'i surmeni bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  12. Bizim BBB de kucuktu. Bu yaz genislettiler, cok da iyi ettiler. CC benim en sevdigim markalardan, alacaksan haber ver bir kac oneride bulunayim.

    Revlonlari birer tirnakta denedim, top coat olduklari icin artik koyu bir renk surdugum bir gunu beklicem onlar icin. Havalar bir sogusun once ;)

    YanıtlaSil
  13. Öyküüüü, serinin Tru Passion ojesi harikaymış. bakalım sipariş ile getirtmeyi başarabilecek miyim :)

    Blogumda bahsetmiştim. yurtdısında satılan OPI,china glaze gibi markaları Türkiye'de satan bir arkadaş buldum. zaten başka çaresi yoktu :)))

    YanıtlaSil
  14. Tru Passion 2008'den kalma, onu artik bulabilir mi bilemiyorum. Color Club harika ama, ChG'den sonra ona da alistirayim seni ben :)

    YanıtlaSil
  15. senin aldıklarınla aynı sayfada duruyorlardı o yüzden ben aynı seri sandım. utandım :s

    alıştır alıştr. evden kovulurum yakında :P

    YanıtlaSil
  16. O ojeler de guzel ama onlar sirf sim, bunun gibi jelly bir tabanlari yok. Yani hem cok kat gerekebilir, hem de cikartmasi zor olabilir.

    YanıtlaSil