15 Eylül 2010 Çarşamba

NOTD: China Glaze Pink Underground

This is one of my first ChG polishes, Pink Underground from Fall 2008 Operation Colour collection. I always preferred cool-toned pinks over others and this Barbie pink doesn’t disappoint. I couldn’t manage to capture the blue shimmer in the pictures though, let’s just assume that it is there. On a related note, my new officemate is already hooked on nail polish after spending a week with me. She is from China, so I had to clarify that ChG is in fact an American brand. You can see her trying Pink Underground on the last picture. It looked great on her too. 喜的女孩!

Bugün sizlere China Glaze'den aldığım ilk ojelerden biri olan Pink Underground'u göstermek istiyorum. Kendisi 2008 sonbaharında piyasaya çıkan Operation Colour adlı koleksiyondan:


Serin tonlu pembeleri her zaman diğerlerinden daha çok sevmişimdir. Böyleleri gözüme daha hoş geliyor.


Bu ojenin özelliği içinde mavi pırıltılar barındırması. Bunları resimde yansıtmayı pek beceremedim, ordalarmış farzedin.


Çok kötü bir arkadaşım. Ofisi paylaşalı daha bir hafta olmasına rağmen yeni Çinli arkadaşı da oje bağımlısı yaptım. Şurda onun da oje sürme çabalarını görüyorsunuz. Arka plandaki makale ile de "Hem süsleniriz, hem okuruz" mesajı veriyorum bakın.
 
 
Tabi önce ona bu markanın adında Çin yazmasına rağmen Amerikan malı olduğunu anlatmak durumunda kaldım. Ulta açılınca onu da ChG almaya götüreceğim, söz verdim.

12 yorum:

  1. Evet, herkese de yakisiyor walla.

    YanıtlaSil
  2. bunu sevmeyen kız olamazmış gibi geliyor :)
    bence üzerine kelebek deseni falan yap.

    YanıtlaSil
  3. Bende Flormarın Barbie pembesini sürdüm dün - buna çok benziyo. Sürerken yapısının bozulduğunu farkettim normalde hep aseton döksemde bu sefer - ve artık - yapmadım , uyarılarını dinledim. Bu rengi çok seviyorum - hiç ChG ojem yok ya of :( Amerikada yaşamak varmış :(

    YanıtlaSil
  4. china glaze. ne denebilir ki. Harika! :)

    öykü evet kötüsün kötü :p

    YanıtlaSil
  5. bir nevi oje severlik misyonerliği seninkisi.o kadar bakımlı tırnakların varki kim seninle aynı ortamda olsa utanır acil bakıma başlar canım:) ne zmöan bloğunu açsam bende tırnak derisi itici ojemi sürüp, bir de bademli el kremimi sürüyorum.
    sağolasın valla.

    YanıtlaSil
  6. Güzelmiş, oje virüsünü arkadaşına da bulaştırman takdire değer. Tırnakların ojesiz bile olsa güzel olacaktır eminim. Çok özeniyorum biliyorsun :(

    YanıtlaSil
  7. @ Nemo, dogru diyorsun, tam kiz rengi :)

    @ Emy, Zuzu, Oje Delisi falan yazmisti Turkiye’ye ChG getirtmek icin bir seyler, bence ustunde zaman ve para harcanasi bir marka.

    @ Oje Delisi, kotuyum evet, nihahahaha :P

    @ tarih84, genelde utanmak degil de ozenmek oluyor boyle rengarenk tirnaklarin yaninda. Cok iyi yapiyorusun krem olayiyla, benim de evde, ofiste, cantada, her yerde stogum var. Avon’dan yenilerini aldim, onlari deniyorum simdi.

    @ Joey, artik kendimi ojesiz dusunemiyorum. Iyi ki doktor falan olmamisim.

    YanıtlaSil
  8. Oyku,

    Lush Lemony Flutter cuticle butter'i bir dene. Cok guzel bir krem.

    YanıtlaSil
  9. tatlı ama giysi çok önemli bu renkte

    YanıtlaSil
  10. Lush'i cok duydum ama kullanmadim Tayyi.

    Rebecca, ojeyle uyum sorununu mu diyorsun? Benim ustumde gri vardi, cok guzel oldular bence.

    YanıtlaSil