9 Haziran 2010 Çarşamba

NOTD: Zoya Veruschka

Please scroll down for English.

Bugünkü resimler Lydia için geliyor: Zoya alışverişimde gösterdiğim süet ojeleri merak ettiğini söylemişti, ben de bugün yeşilini sürdüm. Sizin de blogta görmek istedikleriniz olursa peçeteye yazıp soliste uzatabilirsiniz. Yok, burayı gazinoya çevirmeyelim derseniz yorum bırakın. Veruschka, beyaz tene aşırı yakışan zümrüt yeşili harika bir oje, kadife gibi duruyor :


Formül tek kelimeyle mükemmel. Her mat ojede olduğu gibi hızla kuruyor, ama neyse ki piyasadaki rakiplerinden biraz daha yavaş. Mesela OPI'ın süetleri neredeyse tırnağa değer değmez kurudukları için tırnağınızın yüzeyi yamuk yumuk durabiliyor, bir tarafta daha çok oje varken öbür uçta az olabiliyor. Ama Zoya ile, aynı krem ojeleri sürdüğüm gibi, istediğim kadar fırça darbesi ile ojeyi tüm tırnağa eşit şekilde dağıtabildim.


Zoya böyle harika formüllerle çeşit çeşit, renk renk ojeler yaptıkça kalbimdeki China Glaze aşkımı tehdit eder hale geldi. İyi olan kazansın diyelim. Bu arada OPI bu yaz için bize süpriz yaptı ve süet koleksiyonuna bir de yeşil ekledi. Renk olarak bu oje Veruschka'ya çok benziyor ama onun yanında biraz tebeşir gibi kalıyormuş.


Today I am wearing another reader request, Zoya Veruschka. I adore this color; emerald green always looks very flattering on my pale skin. I used two coats and the formula is just perfect. As usual it dries fast, but not lightning fast so that you will still have time to apply the polish properly and have a smooth finish. Polishes from OPI’s suede collection dries as they touch the nail and you can end up with a bumpy, uneven look with them. Btw, if you haven’t heard yet, OPI recently introduced an addition to this collection. The color is very close to Veruschka, but it looks a bit chalky and dull next to it.

32 yorum:

  1. vavavayyyy çoook güzel bu... gerçekten kadife gibi duruyor...

    YanıtlaSil
  2. Şanslısın ki Zoya ve OPI alabiliyorsun:) Burada istanbulda çok az yerde var, neredeyse tek yerde var ve tanesi 30 TL gibi bir fiyat. Keyfini çıkar, bol bol sür :) Yeşil ben pek sevmem ama bu hoş durmuş.

    YanıtlaSil
  3. Sorma Lydia, surekli tirnaklarima dokunuyorum :P

    Iki tane Lidya olmus bu arada, ne guzel :) OPI'in Istanbul'da oldugunu biliyordum ama Zoya'yi ilk defa duyuyorum, 30 cokmus yaw.

    YanıtlaSil
  4. çok güzelmiş ama dediğin gibi istanbuldaki fiyatı çok yüksek essie ile de bu konuyu tartıştım ama cevapları çok ukalaca oldu :) çok beğeniyorum ama bir ojeye o kadar para asla vermek istemem

    YanıtlaSil
  5. Zoya alan vardı ama ben tam bilmiyorum nere. Yani 30TL ye ben bi ton oje alırım yani :) Eveet iki tane Lidya var. Ben de sevindim. Valla yeşil ojelere önyargılı olmama rağmen bunu çok beğendim. Dokunmak geliyor içimdeen :)

    YanıtlaSil
  6. Ohoo, sen biraz daha takil bu blogta lidya, bak o zamanlar yesiller, sarilar, neler seveceksin neler :))

    celebi74, belki promosyon/indirim falan yaparlar bir ara, o zaman bir suru alirsin. Ben genelde hep oyle biriktirip aliyorum, ucuza geliyor. Bu arada cok merak ettim ukalaca cevaplarini :P

    YanıtlaSil
  7. harika bu gercekten! ben bikac keredir burada yorumlar yazan adsiz'inizim :) bys

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Adsiz, seninle gizli bir isaret falan bulalim o zaman, diger adsizlarin arasina karisma :))

    YanıtlaSil
  9. valla izlemeye aldım, takılcam artık. Şu üniversitedenen meretin final sınavları biterse oje alışverişine çıkıp, nerde ne var keşfetmek istiyorum da okul sağolsun, öyle asosyal oldup çıkacam nerdeyse :D

    YanıtlaSil
  10. Evet, okul insani oyle yapabiliyor ama sonunda vatana millete hayirli bir evlat oluyorsun :P Guzel kesifler yaparsan bana da haber ver.

    YanıtlaSil
  11. Evet, vatana millete hayırlı bir hukukçu olmak isterim elbet. Onun için okuyoruz :D
    Veririm senin için rahat olsun. Sınav şapşallığından kurtulunca, beyin fonksiyonlarım yerine gelir elbet, o zaman aldıklarımın fotosunu çekip bloguma da koyarım.

    YanıtlaSil
  12. Ooo, hukukcu hem de. Aferin :)

    YanıtlaSil
  13. Teşekkür ederim teşekkür ederim, hem belki biraz daha renkli şeyler olan ojelerle alakalı yazı yazarsam blogum sadece hukuk okuyanların ilgisini çekebilecek yer olmaktan çıkar belki :) Genelde yazdığım şeyler, dersteki ve kanundaki saçma uygulamalardan esinlenip, hiciv dolu yazılar oluyor da..:)

    YanıtlaSil
  14. Evet, ben de baktim simdi ama senin okuyuncun da ayri bir kitle. En azindan kesisim kumesi azdir, simli oje surup mahkemeye giden yoktur ama haftasonlari suren az da olsa vardir sanirim.

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel bu! Zoya'nın suede'lerinin iyi olduğunu duymuştum zaten, çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  16. Marjo bence OPI'inkinden de bile iyiler, alacaksan kesin Zoya al.

    YanıtlaSil
  17. cok muhim bir insan degilim aslinda ama adim emine iste. yazarim bundan sonra yorum yapacak olursam..
    emine de ne isim di mi, turkiyede nerden baksan 5 milyon tane emine vardir ahahah :) sevgiler. ha bir de sey sorayim; pastel nasildir oje olarak, kurur mu kolay, nebileyim, soyulur mu vs vs. cok guzel renklerini gordum ama emin olamadim. baktim galiba blogda pastel marka yok hic. bir de ayak tirnaginiza surmuyor musunuz hic? yoksa sergilemek mi istemiyorsunuz?

    YanıtlaSil
  18. Olsun canim, o 5 milyonun icinde senin gibisi yok :P

    Son geldigimde Flormar, Golden Rose, Alix Avien toplamisim ama Pastel'i es gecmisim, yok bende hic. Ama resimlerini gordum, yaz icin civil civil renkleri var, alinasi. En kotu ihtimal, begenmezsen baskalariyla karistirip kendi ojelerini yaparsin.

    Ayagima surmez olur muyum hic? Ellerim gibi ayaklarimi da bakimli tutmaya ozen gosteriyorum. Resim koysam mi dusunmustum ben de, ama simdi bunun fetisi var, sapigi var, cekindim. Ellerim icin bile mail aldigima gore ayak icin neler olur kim bilir.

    YanıtlaSil
  19. Ay bu kadar güzel bir renk böyle, bayıldım, bayıldım!

    YanıtlaSil
  20. Aman ya bırak ayaklarını koyma noolur. Fetişisti var bunun. Kadınlar klübü diye bir forum var, oraya erkekler kadınmış gibi üye olup. Oje kısmına, hadi ayaklarımızın resmini paylaşalım diyorlar. Tabi herkes anlıyor onların erkek olduğunu. Bence değmez, ayakları bulaştırma :)

    YanıtlaSil
  21. Hi Oyku,
    Just found your blog and love it!!
    Your mani is just beautiful and I am a sucker for green polish :)

    Pls checkout my blog
    nailsbeautiqued.blogspot.com
    Thanks

    YanıtlaSil
  22. Makyaj cantam, ben de ben de :P

    Haha, cok iyiymis lydia :) Ben de yeni ogrendim, tirnak fetisistleri bile varmis. El falan degil, direk tirnak.

    Hi RM, it is shame that I don't even own Stella :P

    YanıtlaSil
  23. Ohaa..Kusura bakma ama bu kelimeyi kullandım. Fetişizm de son nokta, sosyoloji bölümünde okuyanlara tez konusu bile olur bu "tırnak" fetişleri. Aaah tatlım tırnakların çok güzel dayanamıyorum filan..:D İnsanlar hakkaten feleğini şaşırdı bence ya. Abi tırnak en nihayetinde. Gayet araları kirlenen filan bir parça vücudun...İlginçmiş hakkaten.
    Sana kolay gelsin, oje sevdası neler öğretiyor insana bak. Genel kültür işte.. =P

    YanıtlaSil
  24. Stella is very pretty! You need it in your collection :)

    YanıtlaSil
  25. Walla konu fetisism olunca mantik aramamak lazim. Ama sanirim en cok upuzun tirnaklari seviyorlar, ben yirtiyorum o konuda.

    Ok, ok.. But if I don't like it, I'll demand the refund from you :) I am already a follower of yours btw.

    YanıtlaSil
  26. Tüh bak ne güzel fetişistlerin odağı olacaktın :) Gerçi haklısın fetişizm zaten kendi ne kadar mantıklı ki tırnak fetişinde mantık arıyorum. Yakında tek kaş fetişi filan da çıkar. Kim bilir belki vardır da...

    YanıtlaSil
  27. Haha, tek kas fetisi :)) Kesin vardir da google'da aramaya cekiniyorum :P

    YanıtlaSil
  28. Yokmuş birşey bakabilirsin ben kontrol ettim :)

    YanıtlaSil
  29. E ben buldum?? En azindan resimler acayip degil.

    YanıtlaSil
  30. Aaaa resimlere bakmadım ben tabii :)

    YanıtlaSil
  31. Looks even better with top coat.

    YanıtlaSil
  32. I like both ways, it is a must-have.

    YanıtlaSil