11 Haziran 2010 Cuma

NOTD: Zoya Mimi

Please scroll down for English.

Blogger yeni temalar yapmış, dün onlara bakarken pespembe bir tane bulunca dayanamadım. Bir süre böyle takılalım, sıkılınca başka renklere geçeriz. Tırnaklarıma gelince, hazır Zoya aşkım depreşmişken bugün bir tane daha denemek istedim. Seçtiğim oje, Sparkle adlı 2010 yaz koleksiyonundan Mimi:


Minicik simler yine güzel de biraz daha açık bir mor olsaymış sanki daha iyi olurmuş. Özellikle içerde baya koyu duruyor renk.


Ojeyi iki kat sürmüştüm, üstte yine kuruması için bir kat Poshe vardı. Sabah bir uyandım ki "çekme" yapmış, uçlara bakın:
 
 
Sanırım Charla ve Verushcka gibi iki şaheserden sonra bu oje beni biraz hayalkırıklığına uğrattı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.
 
I am still playing with my blog design. Yesterday blogger came up with a few new templates and I couldn’t resist this girly one, I am gonna use it until I am bored of pink. Anyways, since I was high on Zoya recently, I wanted to paint my nails with another one. Mimi is from its summer 2010 collection, called Sparkle. I still like the micro-shimmer but I wish the purple was a bit lighter. It looks almost vampy on me, especially indoors. Plus, I woke up today to see shrinkage. I only used two coats of polish topped with Poshe, so I am not sure how it happened. Overall, after gorgeousness of Charla and Verushcka, this one was a little disappointing for me.

10 yorum:

  1. Hem yeni pespembe temanı hem de o güzelim mor ojeyi çok beğendim:)Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Sagol canim. Walla artik tam "kiz blogu" oldu benimki :)

    YanıtlaSil
  3. Belki bunu Charla'dan once sursem daha cok severdim, bilemiyorum. Hala cok koyu geliyor bu bana.

    YanıtlaSil
  4. gayet iyi bir renk. son fotoğrafta daha iyi belli oluyor rengin güzelliği. ben de çok kullanırım bu tür renkleri. en çok kullandığım ojeler mor ve lacivert, hastasıyım resmen ahah =)

    bi de şimdi ben sizin terminolojiye yabancıyım.. onu anladım.. bikaç zaman önce mat açık gri oje sormuştum.. meğerse benim demek isteiğim şey krem oje olacakmış (doğru anladım mı bilemiyorum ama hala) yani simsiz ve sedefsiz düz renkli oje. hergün yeni birşey öğreniyor insan, hayat ne tuhaf değil mi hahah.

    emine
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Lacivert sevdigine gore sende kesin Flormar 99 vardir simdi.

    Bilmemek ayip degil, ogrenmemek ayip Emine :P Ilk baslarda oyle oluyor, insan her gordugu piriltiliya simli diyor, sonra o holografik falan cikiyor falan. Degisik seyler bunlar. Evet, senin tarif edisine gore krem bir oje istemissin. Benim bildigim Turk markalarinda hic oyle bir oje yok, ama yurtdisindan siparis veririm dersen bir suru isim verebilirim, hem de ucuz markalardan (gorece olarak tabi). Istedigin renk evde yapmak icin cok kolay ama. Beyaz bir ojenin icine azicik siyak eklemeyi dene, bakalim tutacak mi?

    YanıtlaSil
  6. Bunu istiyorummmmmmmmmm .Acilen bir yurt dışı seyahati yapmalıyım acilen morrrrrrr

    YanıtlaSil
  7. Ebay'de bulabilsin bunlardan, ama seyahat+oje daha guzel olur tabi :)

    YanıtlaSil
  8. Bu aralar çıkma ihtimalim var .Prag da bulabilirmiyim bunlardan ? Netten alma işine gelince biliyorum güvenli sorun yok ama gözümle görmeden elimle tutmadan alamıyorum işte bende :))

    YanıtlaSil
  9. Walla Zoya OPI, ChG gibi markalardan daha yeni oldugu icin Avrupa'da da satilmaya baslandi mi bilmiyorum, ama ben senin yerinde olsam gitmisken Essence ve Catrice toplarim. Hem bunlar ucuz da.

    YanıtlaSil