5 Haziran 2010 Cumartesi

NOTD: Nubar Indigo Illusion

Please scroll down for English.

Neslee'ye kaç gündür sözüm vardı yanardöner oje göstereceğim diye, sonunda sıra geldi. Hazır mısınız? Bana göre her oje markasının en iyi yaptığı bir çeşit oje var. Mesela en iyi neonlar Color Club'tan, en iyi ışıltılılar BBC'den, en iyi pullu ojeler Nfu-Oh'dan çıkıyor. Tabi bunlar tamamen şahsi görüşlerim, siz farklı düşünebilirsiniz. Yalnız oje blogcularının hemfikir olduğu bir durum var, o da en iyi yanardöner ojelerin Nubar'dan çıkması. Bu ojelerin başında da Indigo Illusion geliyor:


Bu ojenin ne renk olduğunu tarif etmek baya bir zaman alacak.


Işığa göre mavi, gri, yeşil, hatta mor ve pembe arasında gidip geliyor bu oje. Bakın, mesela şu resimde yeşilmiş gibi gözüküyor:


Ama böyle bakınca içindeki pembe ortaya çıkıyor.


Bence en güzel hali barut mavisi:


Bu ojeyi diğerlerinden ayıran bir özellik daha var, o da sakız gibi kokması. Bayılıyorum.
 
I had a request from a reader for a duochrome polish. I generally think that there are some finishes some brands are specifically good at. For example, I believe best neons are from Color Club, best shimmers from BBC, and best flakies from Nfu Oh. You may argue about these, but I guess there is a general consensus that best duchromes come from Nubar. Of course, when I use Nubar and duochrome in the same sentence, Indigo Illusion comes to mind. This polish is difficult to describe; it is blue, gray, green, even purple and pink. I like it best when it looks like slate blue. Another interesting point about this polish is that it smells like bubble gum, I love it.

8 yorum:

  1. Pirtiks, sayfana girince Oje calmaya basladi, mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  2. Harikaymış ya :)
    Anlaşıldı... bundan sonra ojeye ayrılacak bütçe artırılacak :)
    Geçen ay Revlon'un TopSpeed serisinin Reddy ve Splashy renklerini almıştım.
    Bu ay natural renklere ihtiyacım olacak :(
    Nasıl bir şeye bulaştım ben allam allam :) Bunun sonu yok.

    YanıtlaSil
  3. Yasasin, bir kisiyi daha ayarttim :) Nasil bir seye bulastim diye korkmakta haklisin. Ben de oyle bir battim ki sorma, her ay butce acigi veriyorum oje yuzunden.
    Sizin orda H&M varsa dunku ten rengi ojeyi tavsiye ederim, naturel ve zarif duruyor.

    YanıtlaSil
  4. Wow, this polish looks amazing!!!

    Oh and I just swatched the mood polished you got me, they are amazinggg!!! :-)

    YanıtlaSil
  5. Nubar is great overall, it needs more attention.
    Yay, I am so happy that you liked the Moods, they are pure fun!

    YanıtlaSil
  6. öykü cüm tatildeydim anca görebildim canım çok teşekkürler!! öyle bir oje paylaştın ki can evimden vurdun beni :) şimdi ben neyleyim bu Nubar'ı nerden edineyimmm diye mırıldanmaktan kendimi alamadım.. :)

    YanıtlaSil
  7. Oh ne guzel, iyice dinlenmissindir umarim. Walla Nubar icin ebay diyorum ben, alisveris sitesi yurtdisina gonderiyor mu bilemiyorum. Kontrol etmek lazim.

    YanıtlaSil