17 Haziran 2010 Perşembe

NOTD: L'Oreal High Tide + Konad

Please scroll down for English.

Bugün Hava elementini simgelemek için konad setlerimi kullandım. Önce sevimli hava kabarcıkları buldum; yüzük parmağıma da, eğer Çinli arkadaşım beni keklemediyse, "Rüzgar" kelimesini ekledim.


Aslında baskıları beyaz oje ile yapacaktım ama alttaki oje açık renk olduğu için kabarcıklar pek belli olmadı, ben de siyaha dönüp yine Golden Rose'un 71 numaralı ojesini kullandım.


Gün gelecek bu Çince karakter gibi küçük desenleri tırnağın ortasına denk getirmeyi başaracağım, azimliyim.
 
Today’s concept was Air. I used stamping to decorate my nails with air bubbles and a character meaning “Wind” on my ring finger, assuming that my Chinese friend was not pulling my leg. My original plan was to do the stamping with white polish, but since the base color was already light the bubbles weren’t visible, so I used black, Golden Rose 71, for stamping. I hope some day I’ll manage to place the small designs symmetrically. Tomorrow’s element is Earth.

2 yorum:

  1. ne kadar farklı ve güzel görünüyor,bu tarz tırnak boyama işlemini yapan özel yerler var mı?

    YanıtlaSil
  2. Sanirim Turk manikurculer de baslamis ama bunlari evde kendi basina da yapabilirsin. Konad deniliyor bu kitlere, bir suru degisik desen var. Yandaki Konad linkine tikla, daha bir suru ornek goreceksin.

    YanıtlaSil