3 Haziran 2010 Perşembe

NOTD: H&M Cha Cha

Please scroll down for English.

Bir kaç gündür bir sincapla kavgalıyım. Evet, sincap. Ofis arkadaşım bu sincabı ofisin camından beslemeye başlamıştı. Buna pek ses çıkarmadım ama ofiste olmadığımız bir gün açık camdan içeri girip masamda duran elmamı yemiş. Konu elma değil tabi; ortada cdler, kablolar, bir sürü elektronik alet var, kemirgen hayvan için cennet yani. Arkadaşa "Ya sincap ya ben" resti çektim ama sincap sapık çıktı. Bu hafta arkadaşım yok, ofiste yalnızım. Sincap sürekli camın önünde geziyor, cama tıklıyor, üstten aralık olan cama tırmanıp içeri girmeye çalışıyor. Yüzsüz hayvanın bir de benden korktuğu yok; kedilerde işe yarıyor diye pist dedim, gitsin diye böyle üstüne su dökecekmiş gibi yaptım, hala peşimi bırakmadı. Kendimi Fatal Attraction filmindeki Michael Douglas gibi hissediyorum.

İçimi döktükten sonra bugünkü ojeme geçiyorum, H&M'den aldığım Cha Cha:


İki kat sürdüğüm bu ten rengi hafif holografik oje pek bir zarif duruyor. İçindeki pırıltıların güzelliğine bakın:


Bu oje acaba benim "Manken Elim" olabilir mi diye düşünmüştüm ama yine tutturamadım. Manken Eller deyimi, ten rengine çok yakın bir oje sürüp parmakları cansız mankenlerinin tırnakları olmayan ellerine benzetmekten geliyor. Başarılı bir şekilde yapılırsa bazen korkutucu gözüküyor. Ben henüz kendime uygun bir oje bulamadım, çünkü en popüler ten rengi oje olan OPI Tickle My France-y bile bende kahverengi duruyor.

Have you even been harassed by a squirrel? It hangs out around my office all day, tapping the glass and trying to climb up so it can get into the room through a half open window. I tried to scare it away but nothing worked, I feel like Michael Douglas in Fatal Attraction. Anyways, today I am wearing a new acquisition, H&M Cha Cha. I used two coats to get rid of VNL with this subtle holo nude polish. It looks very elegant. I wondered if it could be my mannequin hands polish, but the color is a bit off and it looks too shimmery for the look. I am still searching for my perfect mannequin hands because even the most popular nude polish OPI Tickle My France-y looks brown on me.

7 yorum:

  1. Cik ben olmam manken elim olmasin benim korkarim cok korkarim =) Biraz ten rengime yakin olunca bile hoslanmiyorum

    YanıtlaSil
  2. Korkma Zuzu, ben seni korurum :P Hakkaten bazilarinda cok korkunc duruyor, plastik gibi.

    YanıtlaSil
  3. Bu oje ellerine inanılmaz yakışmış... Sık sık sürmeni öneririm... Asil duruyor... Güle Güle kullan...

    Bu arada sakın sincaba bulaşma derim çok kinci oluyorlar, üstüne saldırma ihtimali bile var, sakın camı açma ve eğer mümkünse cam pervazına gelmesini engelleyecek ağır birşey koymaya çalış.... Tecrübeyle sabittir...

    YanıtlaSil
  4. Squirrels can be very persistent. The ones in my yard are always trying to figure out how to get at the seed in the birdfeeder.

    Have you tried any of the Sally Hansen Complete Salons to find your mannequin hands? Mine is Cafe au Lait, but they have a few others in the line that would work for other skintones.

    YanıtlaSil
  5. Sagol Nihancim. Bir de cok sirin gozukuyor ya sincaplar, once uzuluyordum korkutmaya calisinca, simdi gordugum anda sinirleniyorum.

    Karen, I didn't try that series yet, I am ready to pay $8 for SH :P But it is a good idea, I'll check my CVS.

    YanıtlaSil
  6. My CVS is having Buy One, Get One 50% off on all SH NP this week--maybe yours is too. That would help a little. :)

    YanıtlaSil
  7. Oh Karen, you are an enabler ;)

    YanıtlaSil