1 Haziran 2010 Salı

NOTD: Golden Rose 54

Please scroll down for English.

Dün o kadar Golden Rose'tan bahsettik, ben de bugün bir tane süreyim dedim. Bunu kışın Türkiye'den almıştım, 54 numaralı ışıltılı bir oje:


İlk kat biraz cıvık oluyor ama ikinci bir katla görünüm düzeliyor. Her zamanki gibi kameram moru çekmemekte inat etti, rengi sonra düzelttim.


Buna çok benzeyen yabancı ojelerim var, yarın bir karşılaştırma yapacağım.

I'd like to introduce you a Golden Rose nail polish since I mentioned the brand yesterday. This purple one has a shimmery finish and I used two coats to have full coverage. As my camera turns purple to blue, I corrected the color afterwards. I believe I have close dupes to this polish in my stash, so I am gonna make a comparison post tomorrow. Stay tuned.

15 yorum:

  1. Parlak mı bu canım? Ne diyeceğim ben de kuaför olan bir arkadaşıma hediye ettim aynı bu renge benziyor aynısı mı acaba? Gidip bakayım. :D

    YanıtlaSil
  2. Neon kadar olmasa da parlak bir oje. Hediye icin uygun bence; benim gibi cilgin renkleri sevenler de begenir, daha sade ojeler kullananlar da.

    YanıtlaSil
  3. Ah I have this one too! love it, it is such a gorgeous bright purple :)

    YanıtlaSil
  4. Cool :) Nice color but I think I have close dupes by ChG and OPI.

    YanıtlaSil
  5. Bu serinin tüm ojeleri böyle, ben genellikle 3. katla kullanıyorum

    YanıtlaSil
  6. Boyle derken? Yanimda cok getirmemisim Golden Rose, daha cok Flormar var.

    YanıtlaSil
  7. sen o kadar washington dc' ye gittin, dimensions gördün ve almadın mı yoksa, almadım deme noolur, en azından sende görseydik de rahatlardık..

    ps: en kısa zamanda bu rengin peşine düşeceğim.

    YanıtlaSil
  8. Dimensions nedir? Golden Rose'un bir serisi mi? Holo olanlar mi? Dedigim gibi standda nettekinin iki kati fiyatina satiyorlardi, hadi ordan dedim adamlara.

    YanıtlaSil
  9. haha gecenin bilmem kaçında yazılan yorumdan bu kadar hayır gelir öykücüm evet bahsettiğim holo olanlar aslında. ama ben iki katı fiyat kısmını es geçmişim, niye öyle bir aç gözlülük yapmışlar acaba...?

    YanıtlaSil
  10. Olsun Lydiacim, anladim ben seni. Hep oyle fiyatlar, mesela ChGler bile disarda 6 doalra falan satiliyor.

    YanıtlaSil
  11. Ha evet, bu civiik cikti ama belki renkle de alakalidir. Siyahinin formulu guzeldi cunku, onu hem konad ile de kullaniyorum.

    YanıtlaSil
  12. This looks like the perfect purple. Looks great!

    YanıtlaSil
  13. Thanks. I know Golden Rose is available in eastern Europe, so maybe it will appear in EU after the States.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Arkadaşlar:)

    Golden Rose firmasının yurtdışında olupta Türkiye'de olmayan ürünlerinin satışını almış bulunmaktayım, yurtdışından daha ucuza, yüklü kargo parası vermenize ve yüklü ödemeler yapmanıza gerek yok artık. Bende bir ojesever olarak, 2 aydır yoğun bir şekilde uğraştığım emeğimin karşılığını aldım ve nihayet golden rose lar artık Türkiye'de :)))

    www.dbmstrend.com adresinden ulaşabilirsiniz.

    Herkese Sevgiler
    Derya

    YanıtlaSil