21 Haziran 2010 Pazartesi

NOTD: Diamond Cosmetics Decadence

Please scroll down for English.

Avatar serimize Toprak ile devam ediyoruz. Çizgi filmde bu element genelde yeşil renkle temsil ediliyor ama toprakbükücüler hep kaya, kum gibi şeyleri kullanıyorlar; bitki örtüsünü kullandıkları sanırım sadece bir bölüm vardı. O yüzden seçimimi kahverenginden yaptım, karşınızda Diamond Cosmetics'ten Decadence:


Koleksiyonumdaki sayılı kahverengi ojelerden biri bu. Serin tonlu olduğu için çirkin durmuyor ve folyo görünümü farklı bir hava katıyor. Yine iki kat sürdüm.


Gelecek filmde en sevdiğim karakterlerden biri olan toprakbükücü Toph yok, demek ki aynı çizgi filmdeki gibi üç farklı element için üç farklı film izleyeceğiz.

I continue with element Earth today. In the animation, this element is generally represented with green color, but the earthbenders always manipulated rocks and sand throughout the series; in fact there was only one episode where they used plants. So, I choose brown to symbolize Earth and picked Diamond Cosmetics Decadence, which is one of the few browns I own. It has a cool undertone and a nice foily finish. This is again two coats.

10 yorum:

  1. Kahverengiyi seviyorum.
    Harika durmuş şeker :)

    YanıtlaSil
  2. Sagol canim, aslinda ben sevmiyorum, benim icin fazla "oturakli" bir renk bu ama konsepte cok uydu.

    YanıtlaSil
  3. Toph benim de favorim, book 2'de çıkıyordu yanılmadıysam, o yüzden 2. filmde çıkacak o büyük ihtimalle. Ojenin rengini çok beğendim, bronz tonları seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Degil mi, Toph tam bir tomboy ama yanaklarini minciklamak istiyorum ben :) Evet, ikide cikiyordu, iki yil da o filmi bekleriz artik.

    YanıtlaSil
  5. I like the brown, very nice!

    YanıtlaSil
  6. güzel bu ama sanki çok düz. hiç kahverengi oje sürmedim, sanki desenlendirilebilir bu. belki de yapmışsındır ya da yapmayı planlanlamışsındır hatta bilemem tabi. ne desen yapılabilir üzerine hiç bilemedim gerçi...
    emine

    YanıtlaSil
  7. Way, Joey da begendiyse tamamdir :)

    Emine, yarin matlastirici ile fransiz yapacagim, bakalim nasil olacak. Daha once hic denemedim, umarim duzgun olur.

    Thanks Jackie!

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bi renk bende istiyorum böyle bi tonda oje

    YanıtlaSil
  9. Dikkat et, icinde sari olmasin, cok cirkin oluyorlar oyle.

    YanıtlaSil