14 Haziran 2010 Pazartesi

NOTD: Color Club Sexsea

Please scroll down for English.

Avatar: The Last Airbender adlı çizgi filmi duymayan kalmamıştır sanırım. Heyecanla beklediğim filmi bir kaç hafta içinde vizyona girecek, ben de bir süreliğine tırnaklarımı ona hazırlayacağım. Şimdilik planım şöyle: İlk gün çizgi filmde adı geçen elementlerin hatırlattığı renge uygun olarak tırnaklarımı boyayacağım, ertesi gün ise tam bir esinlenme yapacağım. GORA'daki "Tahta"yı saymazsak sırasıyla Ateş, Hava, Toprak ve Su var. Bu arada bütün manikürleri Avatar hastası sevgili kuzenim için yapıyorum.

Photo Credit: Avatar RPG

"Ateş" ile başladığımıza göre koleksiyonumdaki en parlak kırmızı oje ile açılışı yapıyorum. Color Club'ın 2008 Yaz koleksiyonu olan Yacht Club'tan Sexsea:


Gördüğünüz üzere "Ben burdayım" diye bağıran, turuncuya yakın, göz alıcı bir kırmızı bu. Her zamanki koyu Color Club formülü sayesinde tek kat yetti.


Daha önce kime ne renk daha çok yakışır diye anlatmıştım, oradaki kriterlere göre bana içinde sarı değil mavi olan kırmızılar daha çok gidiyor. Yine de bu ojenin retro bir görüntüsü olduğu için koleksiyonumda ayrı bir yeri var. Merak edenler Color Club'ın tüm renklerine Transdesign'dan erişebilirler.

I am sure you all heard of the animation called Avatar: The Last Airbender. The movie based on the series is coming out in a few weeks and while waiting, I want to do manis matching the four elements; Fire, Air, Earth, and Water. Let's start with Fire. Obviously I had to pick up the brightest red varnish I own, Color Club Sexsea from its 2008 summer collection, Yacht Club. This orangey red is very vivid and I like it because of its retro look, but I believe blue-based colors look better on me. The formula is great as usual and I needed only one coat. Stay tuned for tomorrow’s inspiration.

15 yorum:

  1. kime ne yakışır konulu yazıya baktım, ben tezatlığı az olan, sıcak ve yumuşak tenli bir esmer oluyorum sanırım. sıcak dedim ama altın rengi de hic gitmez bana, gumus daha cok iyi oluyor.. emin olamadım..

    bu renk cok da hoşlandığım bir kırmızı değil, daha çok vişne tonları, bayrak kırmızısı tercih ediyorum ben :) ama konsept güzel, diğer renkleri de merak ediyorum...
    emine

    YanıtlaSil
  2. Haha, demek seninle tamamen zitiz :) Gumus yakistigina gore belki notrsundur. Peki krem mi daha guzel oluyor beyaz mi?

    Ben de cok sevmiyorum bu tarz kirmizilari ama boyle bir 1950ler havasi veriyor, pin-up kizi moduna giriyorum. Benden olmaz tabi, o ayri.

    Dayanamayip yarinkini simdiden yaptim, soylemesi ayip super oldu :)

    YanıtlaSil
  3. krem daha cok yakışıyor gibi gelir hep, duz beyaz çok çiğ durur bende. ama altın da nedense bana yakışmayan bir şey gibi geliyor, eskimiş gümüş ya da bronz daha iyidir..

    o tarzdan gayet hoşlanıyorum ben de evet :))
    yarınki renk ney :) hangi element?

    YanıtlaSil
  4. Dur bakiim, esinlenme geldi bana yine. Ilerde bir de pin-up manikur yapayim en seksisinden. Sana adarim onu da ;)

    Yarin yine atesten gidiyoruz, biraz sekil yaptim, cok yakinda sinemalarda.

    YanıtlaSil
  5. Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun :) Yakışmış.

    YanıtlaSil
  6. Cocugum uyusana sen :P
    Aslinda ben kirmizi oje ile kendimi cok rahat hissetmiyorum, cok seksi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  7. Ben vampirim Öykü. Uyuyamıyorum :( Çok mu seksi geliyor? Yok canım bence çok şık. Göz alıcı.

    YanıtlaSil
  8. Eee, sut ic, koyun say.
    Bordo neyse de kirmizi hep bana oyle geliyor. Peki sence seksi renk hangisi?

    YanıtlaSil
  9. Yani kırmızı seksi denir ama bende sürerim ve ben kesinlikle seksi değilim kiloma göre ellerimin tombul olmaması şans. O yüzden ne bileyim kimin, nasıl taşıdığına bağlı herhalde. Sende seksi durabilir. Ben de kesinlikle değil.

    YanıtlaSil
  10. Belki sende de seksi duruyordur ama sen farketmiyorsundur. Zaten en guzeli de o degil mi, seksi oldugunu farketmeden, kasmadan seksi olmak?

    YanıtlaSil
  11. Sadece ellerime bakan biri olsa belki ha ha ha :)) Yeni renkler deneyeceğim ama turuncu çok açıktı beğenmedim sürmedim.

    YanıtlaSil
  12. :)) Biraz kirmizi kat turuncunun icine, belki o zaman daha guzel olur rengi.

    YanıtlaSil
  13. Deneyeceğim ama senin dediğin gibi formülü çok cıvık böye 3-4 kat sürmek lazım. Franken yapayım bende dediğin gibi :D

    YanıtlaSil
  14. Biraz sisenin kapagini acik birak, o zaman belki civikligi gider. Iyi frankenlar.

    YanıtlaSil
  15. Wow one coat. It looks so dusty in these pictures.

    YanıtlaSil