27 Haziran 2010 Pazar

Cherry Culture'dan Bir Başka Fırsat

Üç hafta kadar önce en çok alışveriş yaptığım sitelerden olan Cherry Culture'da indirim olduğunu haber vermiştim. Ben de bu fırsatı kaçırmayıp başka kozmetik ürünlerle birlikte aşağıdaki ojeleri aldım:


Cherry Culture'da yine aynı promosyon var, 30 Haziran'a kadar GRS20 koduyla %20 indirimden faydalanabilirsiniz. Bu sitedeki ojelerle ilgili tavsiye isterseniz yardımcı olmaya çalışırım yine.
 
Three weeks ago I took advantage of a Cherry Culture promotion and hauled the polishes above. There is a new 20% off offer with code GRS20 until June 30th, check it out.

8 yorum:

  1. OOoouuvv..ben o neon renklere bayıldım. Ne güzel siteler paylaşıyorsun :) Hemen siparişe başlayacağım valla :) Yanlız şu neon renklere bayılmakla beraber kullanmaya cesaret edemiyorum. Ellerim yazın bronzlaştı, ondan çingene gibi mi durur diye düşünüyorum. En çok da sarı renk sürmek istiyorum ama işte kararsız kaldım. Sanırım böyle giderse tüm yaz frenchlerle dolaşacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Öykücüm benim de dün gözüme bu Metal koleksiyonundaki ojeler çarptı, acaba SATC' de Samantha' nın tırnağındaki o muhteşem, sanki gümüş tırnak takmış etkisi yaratan "metallik"te mi bu ojeler?

    YanıtlaSil
  3. Discolari mi diyorsun? Onlar neon degil, ama UV isikta parliyorlar. Yani tam gece diskoya giderken surmelikler :)

    Walla bence bronz tende guzel durur neonlar, mesela burdaki zenci teyzeler surekli oyle renkler suruyorlar, cok da yakisiyor. Bu sitede neon olarak Sinful ojeleri tavsiye ederim. Sarisi da var, yesili de, pembesi de.

    YanıtlaSil
  4. Lydia, Samantha'nin o parlak ojeleri minx, yani teknik olarak oje degil. Ama goruntuye en yakin olarak China Glaze'in Khrome koleksiyonu var, 2030 isimli olani altin sarisi. Ornek: http://hangiojeyakismazkibana.blogspot.com/2010/03/notd-china-glaze-hi-tek.html

    Bu metaliklerin icinde asiri goz alici isiltilar var.

    YanıtlaSil
  5. Hmmm anladım. Sen güzel olur diyorsun. Rihanna bile sürüyor moda oluyor bana mı yakışmayacak :D Hem aslında tırnak bakımlı olduktan sonra her renk güzel dudur da biraz cesaretlenmem lazım :D

    YanıtlaSil
  6. Tabi canim, hangi oje yakismaz ki bize?? Saka bir yana bence korkmadan dene, guzel olur eminim.

    YanıtlaSil
  7. Aww, you got Turntable and Can U Dig It? I waited too long and they were already sold out when I ordered my haul. =( Can't wait to see swatches.

    YanıtlaSil
  8. Wow, I am impressed that you could tell the names from the picture! These polishes are all very neat. Btw, the orange one (Dance Craze) is a dupe of OPI Hot&Spicy.

    YanıtlaSil