6 Haziran 2010 Pazar

2010 Yaz Koleksiyonları 4. Bölüm

Please scroll down for English.

Sally Hansen koleksiyonlarını piyasaya sürmeden önce promosyon yapmadığı için genelde yeni ojelerini şans eseri görüyorum. Yaz için sıvı kristallerden yapılmış yanardöner ve ışıltılı bir koleksiyon hazırlamışlar, bulunca topluca resimlerini çektim.


Ojeler için Byte, Laser gibi teknolojik isimler seçmişler.


Son üç ojeye bittim:


Bu koleksiyonu ilk gördüğümde ojeleri çok beğenmeme rağmen pas geçtim; Sally Hansen için $7.19 vermek istemiyordum. Ama CVS bu hafta bir alana ikincisi yarı fiyatına kampanyası yaptı, ben de geri dönüp besleyici cilasının yanında DVD'yi kaptım.

I really wish Sally Hansen would promote upcoming collections so we wouldn’t be surprised when we bump into them at drugstores. This is the new Ultra HD collection, claimed to have real liquid crystals for multi-dimensional color and iridescent shine. I gotta admit, they look stunning in the bottles but I heard they are really sheer and need at least four coats. I wouldn’t pay $7.19 for SH anyway, but there was a BOGO ½ off promotion at CVS, so I grabbed DVD with a base coat.

11 yorum:

  1. Aaa almadın mııı! Ay ben bunları çok merak ediyordum, Temmuz'da satışa çıkacak sanıyordum, çıkmış bile.. Ya konu SH olunca emin olamıyorum, bazı ojeleri çok güzel bazıları değil :/

    YanıtlaSil
  2. Aslinda ben genel olarak SH'i seviyorum, benim aldiklarim hep guzel cikti, ama iste bunlar icin hep az para vermeye alisinca 7 dolar cok geldi gozume. Bir tek DVD'yi aldim simdilik, sisede sahane duruyor.

    YanıtlaSil
  3. Yesil digerlerinden farkli duruyor; onun icinde pirilti yok, daha metalik.

    YanıtlaSil
  4. You should've got Resolution, it's gorgeous and I'd love to see it on your nails.

    YanıtlaSil
  5. Actually Resolution looked blah in the bottle next to the blues. Dunno, if there is another discount at CVS, I'll go back.

    YanıtlaSil
  6. I've seen it swatched and it was really pretty. Just letting you know!

    YanıtlaSil
  7. Lol, you always coax me to buy more about SH :)

    YanıtlaSil
  8. Haha, do I? I really don't mean to! =P

    YanıtlaSil
  9. Also, I don't even own any Sally Hansen currently. They're too expensive for what they are. Okay, I'm done. I'll go away and shut up now!

    YanıtlaSil
  10. ITA, they are expensive for a drugstore brand.
    Please come back soon Arrianne :)

    YanıtlaSil