17 Haziran 2012 Pazar

Yeni Trend: Tırnak Bantları

Önce çatlayan oje çılgınlığı vardı, renk renk kombinasyonlar yaptık. Sonra manyetikler moda oldu, en temiz deseni nasıl çıkartabiliriz diye kafa patlattık. Ulta'nın bu ayki kataloğuna göre sanırım sırada tırnak bantları var. Resme tıklayın, büyütün.


Bu konuda Sally Hansen öncü oldu, Türkiye'de de satılan çeşitli desenlerdeki bantlarını siz de görmüşsünüzdür. Sonunda OPI, Orly gibi markalar da kendi versiyonlarını yapmışlar ama desenler konusunda biraz hayal kırıklığı yaşadım. Bu bantları alacak olan hedef kitle ojeyle renkli french ya da yılan deseni yapmayı da biliyordur, değil mi?

Katalogta ucuz alternatif olarak daha önce adını duymadığım Elegant Touch'ı görüyoruz. Diğer bir uçtaysa Minx var. Minx olanlar harika görünüyor ama tek kullanım için 18 dolar pahalı geldi. Ellerimde kaç gün dayanacak onu bile bilmiyorum, özellikle sürekli duşa girme isteğiyle dolduğumuz şu yaz günlerinde.

7 yorum:

  1. Cok guzeller ama pahalilar..blogunda tirnak bakim postu var mi bilmiyorum ama yoksa yapabilirmisin..bu konuda dogru bilgiye ihtiyacim vvar ve cogu insanin da vardir eminim..
    Bloguma beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Sag taraftan El ve Tirnak Bakimi ve Manikür Tüyoları linklerine goz atabilirsin ^.^

    YanıtlaSil
  3. Bu bantları alacak olan hedef kitle ojeyle renkli french ya da yılan deseni yapmayı da biliyordur, değil mi?

    ahahah koptum öykü. ağır manyağız biz, zor tatmin edersiniz der gibi olmuş :D haklısın bittabii :)

    YanıtlaSil
  4. Ohh minx, my love :)

    YanıtlaSil
  5. Paylaştığınız bu bilgiler gayet seviyeli ve hoş bilgiler . Saç ekme olarak sizi takip eder paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil
  6. Türkiye'de daha yaygın olan markalar bu işe atarsa, desen yelpazesi de genişler bence:)

    YanıtlaSil