3 Haziran 2012 Pazar

Kupon Manyağı Olmak

Sürekli Ulta'dan bahsediyorum ama son zamanlarda en maceralı kozmetik alışverişlerimi CVS'te yapar oldum. Bakın bugün neler oldu mesela:

CVS'e girer girmez üye kartımı okuttum, 12 dolara 4 dolar indirim kuponu çıktı. Neler alsam diye gezinirken Physician's Formula'nın 11 dolarlık pembe tonlu düzelticisi gözüme çarptı. Üstelik PF reyonunda "10 dolara 5 dolara indirim" ilanı vardı. 12 dolara tamamlamak için başka ne alsam diye gezinirken Sally Hansen'in 4.5 dolarlık glosslarını gördüm. Yanımda onlar için 2 dolarlık indirim kuponu vardı, ben de Peach Smoothie adında şeftali tonlu bir tane kaptım.


Kasaya giderken bir de yine Sally'nin ağda bantlarından alayım dedim. Tanesi 6 dolar ve bir alana ikincisi yarı fiyatınaydı. Şansa bakın ki yanımda ağda için de 2 dolarlık indirim kuponu vardı. Kasiyer çocuk bir tane de kendi verdi, etti mi 4 dolar... Sonuç olarak 27.5 dolar artı vergi tutacak alışverişe 18 dolarlık indirimle 9.5 ödemiş oldum.

Teşekkürler CVS. Ben önümüzdeki hafta için kuponlarımı hazırladım, sen de kendini hazırla.

10 yorum:

  1. ahaha Öykü süper indirim olunca sonuna kadar kullanmak mantığı :))

    YanıtlaSil
  2. Indirim hakkimiz, soke soke aliriz mantigi :D

    YanıtlaSil
  3. Ne güzelmiş bu sistem :)

    YanıtlaSil
  4. biraz daha zorlasan bedava alacakmışsın :)

    (begüm)

    YanıtlaSil
  5. Bundan sonraki hedefim ustune para almak!

    YanıtlaSil
  6. alışveriş çılgınlığını körükleyici olaydır indirimler , ahhhh ikincisi %50 ler , bi alana bir bedavalar :) benim en çok sevdiğim direk %50 indirim almayacağım varsa bile alıyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Öykü anlamak için 2 defa okudum indirimler matematik problemi gibi olmuş :) Bu arada bi dahakinde üstüne para alırsan onu da harcarsın, ya sonsuz bir kısır döngü içerisinde kaybolursan :)

    YanıtlaSil
  8. Aynen Yildiz, indirim gorunce boyle bi seyler oluyor bize :)

    Dilek, ben coktan bu kapitalist sistemin bir parcasi oldum. Yasasin alisveris! :P

    YanıtlaSil
  9. Once parantez iclerini hesapliyoruz :P

    YanıtlaSil