27 Eylül 2011 Salı

NOTD: Orly Mint Mojito + Pure Ice Rescue Me

Rescue Me consists of blue and green glitter in green base. It dried matte and I didn't bother with a topcoat. And guess what: It glows in the dark! It is so bright that I was actually scared of my own fingers for a moment when I turned off the lights to go to bed.

Orly Mint Mojito'nun üstüne sürdüğüm Rescue Me, yeşil tabanda mavi ve yeşil simlerden oluşuyor. Oje mat kurudu, üstüne cila çekmedim ben de.


Bu oje karanlıkta parlıyor. Öyle ki bu özelliğini unutup uyumak için ışıkları kapattığımda bir an kendi parmaklarımdan korktum.


Böyle ojelerin en komik yanı "Bak sana bir şey göstereceğim" diye insanları karanlık bir yere çekmeme neden olması. Kadın erkek farketmiyor üstelik.

9 yorum:

  1. çekmişsin :D bende herkesi karanlık odaya sürüklüyorum :D

    YanıtlaSil
  2. ama böyle karanlıkta parlayan bir ojem olsa yaa benimde :( çok kıskandım yea.

    YanıtlaSil
  3. iyiymiş...ben bunu bahane edip istediğimi karanlıklara kuytulara çekebilirim! hehehe

    YanıtlaSil
  4. Ne yazik ki karanlikta resim cekmeyi gunler sonra becerebildigim icin tirnaklarimda gosteremedim.

    YanıtlaSil
  5. Ya ama bende böyle bi oje istiyorum, milleti karanlık odaya çekip göstermek ve bebekleri tırnaklarımla korkutmak istiyorum, nihaha :D :D

    YanıtlaSil
  6. Bebeklerin sucu ne yaw? Cik cik :P

    YanıtlaSil
  7. Türkiye'de olsuğunu pek sanmıyorum.Ama yaklaşık 15 gün sonra madride gidiyorum,acaba orada olabilir mi?Almayı çok istiyorum yaa :(

    YanıtlaSil
  8. Oncelikle iyi yolculuklar! Ne yazik ki Pure Ice bir tek Amerika'daki Walmart marketlerinde satiliyor, hatta online siparis imkani bile yok. Ama China Glaze ve OPI'in Halloween zamani cikarttigi serilerde karanlikta parlayan ojeler var.

    YanıtlaSil