23 Eylül 2011 Cuma

Butter London, Revlon and Sinful

I took advantage of the Butter London BOGO promotion at Ulta and grabbed Victoriana and Wallis. The rest the damage was done at Bed, Bath and Beyond where I found the new Revlon and Sinful collections.

Üç gün önce Ulta'da Butter London ojeler bir alana bir bedava idi. Bu markadan daha önce hiç denemediğim için koşa koşa gittim tabi. Üç oje arasında tereddüt ettim sonra Victoriana ve Wallis'de karar kıldım:


Yakından bakalım:


Ulta'dan çıkıp BBB'ye girdim ve Revlon'un yeni ojelerini buldum; hemen üç tane simli kaptım. Starry Pink, Blue Mosaic ve Facets of Fuchsia:


Sondaki Debarah Lippmann Bad Romance'a benziyor, değil mi? Revlon'un Chanel başta olmak üzere pahalı markalardan kopya çektiğini zaten biliyorduk; ona Sinful Colors da eklenmiş. Bakalım standları size tanıdık gelecek mi?


Evet, OPI'ın iki koleksiyonu Pirates of the Caribbean ve Miss Universe kopyaları. Afacan Sinful. Ben korsanlı Adventure Island'dan üç tane aldım; soldan sağa Star Fish, Open Seas, Adventure Island:


Son olarak yine parfümlerden haber vereyim. Calvin Klein'in CK One Shock for Her adlı yeni parfümüne bayıldım. Benim burnuma böğürtlen ve vanilya karışımı tatlı bir koku geliyor ama ağır sayılmayacak, tam tersine genç işi sportif bir parfüm. Yalnız bende çok kalıcı değildi, eve gelene kadar bileğimden uçmuş. Parfümün bir de siyah şişede erkek versiyonu var. Yine burnuma meyve notaları geldiğinden bir erkek parfümünden beklenmeyecek kadar tatlı olmuş, ama tütün ve biberle karışınca ortaya iddialı bir koku çıkmış. Onu da sevdim.

Öykü Ulta'dan bildirdi.

20 yorum:

  1. revlon'un açık pembe simlisi çok güzel =) ve butter london wallis'i de çok beğeniyordum zaten hehe. o sanki chanel peridot'un cam kırıklı olanı gibi. süper ya.

    YanıtlaSil
  2. Ucunuz onu al deyince aldim ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Revlonlar harika burada bulamıyorum ben çok şanslısıın güle güle kullan bizde swatchlarını görelim..

    YanıtlaSil
  4. Buradan yazmak çok alakasız olacak ama çaresizliğimden sana ulaşmak için ilk aklıma gelen yorum kısmı. Bir çok arkadaşıma danıştım ama hepsinden aldığım aynı cevap ''renkli kağıtlara küçük notlar yaz fotoğrafları albüm yap gibi klişe şeyler. Eeee malum yaratıcı bir kişiliğe sahip gözüküyorsun, -ve şu an ne çıkacak diye merak ediyorsun- neyse gel gelelim ki benim sorunum sevgilimle ilk yıl dönümüm özel ve orjinal bir şey yapmam lazım belki aklına gelen veya birinden duymuş olduğun orjinal fikirler vardır. Bana yardım edersen sevinirim hatta yorumu okuyanlar bile fikir beyan edebilirler çaresizlikten kıvranıyorum :D:D

    YanıtlaSil
  5. Irem, bunlardan ilk onu surecegim sanirim. Mucevher gibi duruyor gercekten.

    Salpi, Turkiye'deki yuvarlak Revlon ojeler burdan daha ucuz aslinda. Nasil oluyor ben de bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Adsiz, disi bir insan oldugunu farzediyorum. Oncelikle sevgilinin "okuz" dedigimiz turden olmadigini umit ediyorum ki yaptigin hazirlik bosa gitmesin :D Istersen email at.

    YanıtlaSil
  7. revlonlar türkiyede satılıyor mu? şok olmak üzereyim. nerede gördün?

    YanıtlaSil
  8. Ayayay, Rimmel ile karistirmisim. Sorry :/

    YanıtlaSil
  9. hehe iki marka da kokulu oje ürettiği için sanırım =))

    YanıtlaSil
  10. Bak o aklima bile gelmedi. Ikisi de R ile basliyor ya ondan oldu bence. Ya da toplanti sonrasi beynim sulandi iyice. Experimental Economics cok acayip yaw, bir saat boyunca kirmizi top mu, mavi top mu diye konustuk.

    YanıtlaSil
  11. Mail attım fikirlerini heyecanla bekliyorum :D

    YanıtlaSil
  12. Böyle renk renk çeşit çeşit oje satan dükkanlar görmek nasip et allahım bize. amin.
    güle güle kullan hepsiini.

    YanıtlaSil
  13. Amin. Daha yeni Maybelline'lerin falan resmini cekecektim ama gorevliye yakalandim :P

    YanıtlaSil
  14. Butter London'ları hala merak ediyorum ve bir süre daha etmeye devam edeceğim galiba çünkü bulamadım(yeşili çok güzelmiş)...Revlonlar süper görünüyor...gerçi içine sim-pul karıştır bana herşeyi yutturursun:))

    YanıtlaSil
  15. çok güzel görünüyor hepsi! (:

    YanıtlaSil
  16. Oh wow! I need to see swatches!

    YanıtlaSil
  17. öykü bu revlonlar çok güzelmiş:) barry m oje ve bu revlonlardan istiyorum(hemen göz koydum:P)online nerden alabilirim? NC'den arkadasım gelcek, kozmetiklerimi ona getirtmeyi planlıyorum(umarım bir sorun olmaz gelir)

    YanıtlaSil
  18. Barry M Ingiltere'de satiliyor, burda yok. Bu Revlon ojeler de limited edition oldugu icin internette bulunmuyor. Arkadasini CVS veya BBB'ye gonder. Varsa Ulta da olabilir tabi. Getirmesinin sorun olacagini sanmiyorum.

    YanıtlaSil