4 Eylül 2011 Pazar

Born Pretty Dotting Tools

Bornprettystore was kind enough to send me a set of dotting tools which I can't wait to play with. They also offered a discount for my readers: %10 off with the code OYJ61, valid before Dec 31. Even if you are not interested in nail art tools you may wanna check out the store since they also sell stamping sets, nails foils, rhinestones and then some.

Bir süre önce Bornprettystore benimle irtibata geçip ürünlerinden denemek isteyip istemeyeceğimi sordu. Zaten bir süredir dotting tool denilen noktalama aletlerinde gözüm vardı, hemen bir set gönderdiler. Henüz tırnakta oynamaya fırsat bulamadım ama kağıt üstünde hiç fena durmuyorlar.


Bornprettystore'da bu tür süsleme aletlerinden konada, tırnak taşlarından folyoya kadar bir çok ürün mevcut. Bunlar kozmetik ürünü sayılmadıkları için gümrüğe takılma sorunu da olmaz diye tahmin ediyorum. Sağolsunlar bir de okuyucularım için yıl sonuna kadar %10luk bir indirim verdiler. İndirim kodu olarak OYJ61 yazmanız yeterli.

12 yorum:

  1. İnannmıyorum dotting penler !! Ne zamandır istiyordum zateenn. Bütün ürünlerde mi yoksa sadece dotting toolsu bütün ürünlerde mi indirim var ? Paylaştığın için teşekkür ederizz :D

    YanıtlaSil
  2. Bedava gönderiyormuş heryere buda doğrudur herhalde.Bitane disk ve dottaing toolslar sepetimde ablamın kredi kartını vermesini bekliyorum. :D

    YanıtlaSil
  3. okurun olmak bile ayrıcalıklı ;)

    YanıtlaSil
  4. bedava göndermiyor kargo takipli kargo 3 dolar sanırım

    YanıtlaSil
  5. öyku abla bana da oje getirirmisin ua da gonderirmisin turkıye de hiç bulamıyorum seninkilerden.benim siteme bakarsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  6. Worldwide free shipping diyor oysa ki, ama takipli 3 dolarsa cok iyi yine.

    Turkiye'ye yurtdisindan kozmetik siparisi yasaklandi, o yuzden gonderemiyorum. Gelirken getiririm ama :)

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan ve bana yardım et lütfennnn blogumda şu linke tıklarmısın lütfennnn
    http://minikmormenekse.blogspot.com/2011/09/bornprettystore.html

    YanıtlaSil
  8. Bu çok iyi düşünülmüş;)

    YanıtlaSil
  9. bu kupon sayesinde alışverişim toplamda 5 dolar tuttu öykü, teşekkürler! :)

    YanıtlaSil