20 Ağustos 2011 Cumartesi

NOTD: Sinful Colors Fusion Neon

I have been asked about the polish I used most. Aside from the first polish I got in the US, it is gotta be Fusion Neon. It is the first Sinful Colors I ever bought and I was positively surprised that it was a blinding neon. I didn't know at that time that neons dry matte and matte polishes dry very fast, so it was like killing three birds with one stone. This is three coats topped with SV.

Formspring'te en çok bitirdiğim oje soruldu. Amerika'dan aldığım ilk ojeyi saymazsak en çok sürdüğüm oje Fusion Neon oluyor:


Resimde çok belli değil ama şişenin yarısı boş. Dalgalanma sorunu olduğu için üç kat sürdüm, üstte de bir kat Seche Vite var.


Bu ojeyi 4 yıl kadar önce internetten sipariş etmiştim. Neon olduğunu bilmiyordum, tırnaklarımda bu kadar parlak durduğunu görünce gözlerime inanamıştım. Neon ojelerin mat kuruduğunu da bilmiyordum o zamanlar; ona ayrıca şaşırmıştım. Matlaşan ojelerin çok çabuk kuruduğunu da o zaman öğrendiğimden benim için bir taşla üç kuş vurmak gibi oldu. Sonuç olarak benim için özel bir oje.

6 yorum:

  1. benim bimden aldığım pembe neon bi oje vardı, bence aynı ona benziyor. çok güzelmiş. http://3.bp.blogspot.com/_-Fc37F6cd98/TNsO7BiT-2I/AAAAAAAAAno/SL0vQ1TQkcQ/s1600/3.jpg bu bak. heheh

    YanıtlaSil
  2. cok güzelmiş tenine cok yakışmışşş

    YanıtlaSil
  3. Sanki onun biraz acigi gibi geldi bana Nemo. Bunu Flormar'lardan birine benzettim.

    Sagol Betul :)

    YanıtlaSil
  4. gerçekten hoş bir oje:)

    YanıtlaSil
  5. ojee cok güzell :D
    http://pinarkozmetikshop.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. muhteşem bir renk :))

    YanıtlaSil