9 Ağustos 2011 Salı

NOTD: Sally Hansen Creamy Olive

I guess light mossy green is the it color of the season, though it clashes with my skin tone. Creamy Olive is a dupe for OPI Stranger Tides and a hair greener than Essie Absolute Shore. This is my first polish from the Nailgrowth Miracle series and I am happy with the formula and the wide brush. Two coats.

Nasıl oldu bilmiyorum ama bu yazın en popüler renklerinden biri açık yosun yeşili. Her yaz koleksiyonunda hemen hemen aynı tonlarda birer tane olunca bana da denemek düştü tabi. Essie mi OPI mı alayım derken Sally Hansen'in yeni serisi Nailgrowth Miracle'da karar kıldım. Bu serinin özelliği tırnakları 5 günde
%30 daha hızlı uzatıyor olmasıymış.


İki kat sürdüm. Formül güzel, fırçası geniş, sürüşü rahat. Hepsi iyi de bu renk tenimle feci çakıştı, parmaklarımın haline bakın bir.


Bu oje OPI'ın Pirates of the Caribbean koleksiyonundan Stranger Tides adlı ojenin tamamen aynısı. Aynı zamanda karşılaştırma resimlerinde gördüğüm kadarıyla Essie'nin yaz ojelerinden Absolute Shore'un da azıcık daha yeşili. Bakınız Nemo ve Zuzu'da ne kadar açık ve güzel durmuş bu oje; işte benim ten rengi/tonu uyumsuzluğum dediğim tam olarak bu.

11 yorum:

  1. öyküm bence skull glossbones bu kadar yeşil değil ya.. yani bildigin hafifce krem rengine çalan açık gri bi renk.. acaba stranger tides'a mı benziyor bu yoksa? hehehhe

    bir de renk çok yakışmış gayet. neden beğenmedin anlamadım.

    YanıtlaSil
  2. *facepalm* Senden baska kimse gormedi di mi? :P
    Benim parmaklarimi kirli gosterdi bu, cok acayip. Sizde ne guzel duruyor oysa ki.

    YanıtlaSil
  3. Bi de sende gorelim Dilek, bakalim sana yakisacak mi? :P

    YanıtlaSil
  4. guzel olmus =) senin yazini kiskandim bende paylastim hemen =D

    YanıtlaSil
  5. Gayet güzel durmuş :) Bişey sorucam senn tırnakalrını hep aynı boyda ve şekilde hiç zarar görmüyormu :) ?

    YanıtlaSil
  6. Zuzu, o da cok acik durmus sende.

    Irem, aslinda boyu da sekli de degisiyor. Son zamanlarda kisalttim ve yanlardan biraz yuvarladim mesela. Bi de kut tirnaklar kirilmalara karsi daha saglam oluyormus, niye bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  7. Aa,küt tırnaklar dayanıklı mı oluyormuş benim tırnaklarım da bir sorun var o zaman küt bıraktığımdan 1-2 gün sonra 3 tırnağım yanlardan kırıldığı için yuvarlamak zorunda kalmıştım .

    YanıtlaSil
  8. 1-2 gun sonra olustuysa onceden de bir catlak olabilir. Bir sure kut dene, bakalim duzelme olacak mi..

    YanıtlaSil
  9. Bugun talan ettim bizim pharmacyleri ama bulamadim bu rengii, halbuki sende bayildim...

    YanıtlaSil
  10. Buyuk bir Bath, Bed and Beyond var mi sizde? Ben orda buldum.

    YanıtlaSil