18 Temmuz 2011 Pazartesi

NOTD: Flormar Neon Skittles

I couldn't choose a single polish to wear from my last haul, so I picked five from the Flormar Neon collection. From pinky to thumb, they are N006, N008, N002, N007, N009. All are two coaters, except the yellow one which required three. It is a shame that only the pink one is a real neon. It is also a great color for pedicures.

Dün gösterdiklerim arasında önce hangisini süreyim karar veremediğim için neonlardan bonibon tırnaklar yapayım dedim. Serçeden baş parmağa N006, N008, N002, N007, N009:


Sarı hariç hepsi iki kat; sarıya üçüncü bir kat gerekti.


Ne yazık ki bu ojelerden sadece pembe olan gerçek bir neon; mor ve sarı krem ojeler, mavi ve yeşil de azıcık jelimsi. Her canlı renge neon denmemeli yani. Tekrar pembe ojeye dönersek, nasıl güzel bir renktir kendisi. Pedikür olarak da şahane duruyor, yaz günlerinde tavsiye ederim.

17 yorum:

  1. gerçekten pembe canlı duruyor. Benim tırnaklarım bu kadar uzayınca 3 5 gün içinde kırılıyor ne yazık ki güçlendirici sürmeme rağmen..

    YanıtlaSil
  2. Eger sertlestirici kullaniyorsan onlar da tirnagin elastik yapisini bozuyor, kirilmayi kolaylastiriyor.

    YanıtlaSil
  3. pembe mat kurudu mu peki?

    YanıtlaSil
  4. Evet, ayaklarimda mat kuruyor. Elimdekinde top coat var tabi.

    YanıtlaSil
  5. Bence de pembe hariç hiçbiri neon değil bu renklerin. Ama yapıları ve renkleri çok güzel.

    YanıtlaSil
  6. Evet, ozellikle mor cok guzel.

    YanıtlaSil
  7. öykü bu renklerden ben mor ve pembeyi tek katla idare ediyorum, ama sarı ve mavi aşırı cıvıktı. nası iki katla topladın şaşırdım =) 3-4 kat istiyorlardı.
    bi de bu yeşile kıymet vermemiştim ama aslında çok güzelmiş. hep almıştım ama franken yapmıştım. şimdiyse arıyorum arıyorum yok =) üretimi mi durdu acaba? inşallah durmamıştır.

    YanıtlaSil
  8. Bu ojeler bir yildir beni bekliyorlardi, belki azicik katilasmislar bu sirada. Bi de yesili Ankara'da gordum, umidini kaybetme :P

    YanıtlaSil
  9. sarı olan çıkarınca tırnağını sarı yapıyor inşallah base coat kullanmışsındır

    YanıtlaSil
  10. Uhuhu, basecoat kullandim ama dedigin gibi sari kaldi tirnagim :/ En azindan tek tirnak... Sagol uyarin icin.

    YanıtlaSil
  11. neon ojelerin altına beyaz(kireç beyazı hatta)basecoat kullanırsan tek katta bile çok canlı bir renk elde ediliyor. bir de çıkarırken asetonu pamuğa döküp bekletmek yerine hızlıca silmek daha uygun. bekletildiğinde(özellikle sarı oje için söylüyorum)oje basecoatla birleşip tırnağı boyuyor.

    YanıtlaSil
  12. Hihi, sanki biri blogumu okumus ;)

    YanıtlaSil
  13. i love your neon nails, :) they're so pretty!! :) it reminds me of summer :) by the way im your new follower, you can visit my blog too if you want :) i have lots of nail designs too :) http://neelai14.blogspot.com/

    thank you! :)

    YanıtlaSil
  14. aman tanrım nerede bulabilecegimi söylermisiniz lütfen

    "flormar neon color serisi"

    YanıtlaSil
  15. Hehehe, butun blogu bastan sona okuyorsunuz sanirim, ne guzel :)

    Bunlar Flormar standi olan her yerde vardir, alisveris merkezlerine bakin. Konadlari da bornprettystore ve bundle monster'dan alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  16. malesef oturdugumuz yer büyük sehir deyil biraz zor olucak ama tşkler

    YanıtlaSil